Vigyázok magamra! csak 50-nel csuzstam el... de basszus! Elöl van egy Pirellim és baromi jól tapad, soha sem csuszik meg, hátúl meg egy haidenaum, avgy hogy írják, és egyfoyltában csuszkál a kanyarokban, hát, ott kicist nagyobbat csuszott a kelleténél... Erre most előre is evszek egy oylat,mert a pirelli elöregedett, és vezsélyes vele menni, bár százszor jobb mint a hátsóm, csak az 25000ft és annyit nem tudok kiadni rá.
igen én is hasonlóképp jártam... a combomon csúsztam úgy 5-10 métert kb., de a motornak mégis több baja van mint nekem (hátsófékem elment meg a fékkar elgörbült meg a lábtartóm is, a kormányom meg megszorult... a spoilerről ne is beszéljünk... nincs egy éve hogy le lett festve... erre... ) hát úgy estem el, hogy kis városunkban még megtalálható a macskakő nevű útburkoló eszköz... és köztudott hogy nagyon csúszik főleg ha van rajta egy kis eső vagy akár pára... hát én meg kanyarodtam volna le, de a kelleténél gyorsabban mentem és mivel a párán kívül sóder is volt az úton sikerült elvágódnom majd csúsznom...
Részvétem... én lassan egy hete törtem össze a picinyem... Szerncsére geész jól meguszta, mert rajtam csuszott végig, vagyi én voltam a motorm meg az aszfalt között, de még így is váltókar, index, meg spoiler... Egyébként nem mondanám,hogy az a száguldzos tipus vagyok, de sem régen, sem most nem 40-nel közlekedem... Egyébként mi történt? Hogy estél el? Minden rendben van?
köszi majd megmutatom a combom... szép piros meg lila, és rohadtul fáj de nem nagyon érdekel... szegény rs-ke rosszabbul van de már gyógyul csak a szépséghibái megmaradnak de én ígyis fogom szeretni jobban mint eddig
Arra h ne vegyél rs 50et ha száguldozni akarsz de városi száguldozásra meg még motort se vegyél!Esetleg városon kívül de rs 50 el nem hiszem h fogsz száguldozni!
Rendben, motorozni veszélyes, de bicikli sem jobb... Sőt... azzal is azért 40-50-nel közlekedik az ember, de mit értesz száguldás alatt, mert ez egy elég relatív fogalom. Lehet végülsi lendületesebben is közlekedni, ami nem egyezik meg a száguldozással...
városban nem érdemes motorozni, autósok nem figyelnek, és nehéz is egy mocira figyelni, főleg ha száguldozol, nagyon hirtelen tud odaérkezni egy moci...egyszerűen nem vesz észre, valószínűleg nem az a célja hogy kinyírjon, sajnos még olyanok is vannak akik direkt ráhúzzák a kormányt az emberre...
Lehet ám városban száguldozni, csak számolj vele hogy megdöglesz. Tudom ,magamból indulok ki! Múltkor elkapott a gépszíj, és egy mentőautó majdnem kilapított :(( (ő is elég szabálytalan volt)
Nagyon olcsón megválnék mocimtól!
Rs 50-es 80-as hengerrel épp bejáratva! 6 seb váltó új hátsó gumi majdenm új első gumi!
Felújításra szorul!
Nekem kell a pénz ezért olcsón adom!
Részletekért dobj mailt: keleman@tvn.hu
Lehet ám városban száguldozni, csak számolj vele hogy megdöglesz. Tudom ,magamból indulok ki! Múltkor elkapott a gépszíj, és egy mentőautó majdnem kilapított :(( (ő is elég szabálytalan volt)