Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

660?
ezekszerint nem pörgi le a 12-őt
Hogy a faszba lett 100-as az utazó? mikor 115 a vég ha ez igaz egyáltalán
Sziasztok! eladó lett a motorom!
Aprilia rs 2006 fehér 6900 km van benne 1 éves
megkímélt soha nem volt hajtva, dinamikus és erős kis motor
Giannelli karbon sportkipufogó rendszerrel van felszerelve és nagyobb áttét van rajta. a végsebessége 115 km/h deh kényelmes utazó tempó 100 körül van. ha valakit érdekel írjon az e-mailemre : roboman@freemail.hu vagy hívja ezt a számot: 06 20 9410414 (édesapám telefonszáma)
irányára 660 000 Ft
Halihó mindenkinek!
Szeretnék érdeklődni, hogy mennyit fogyasztanak a gépeitek.
Valós adat az, hogy 7-8 l-ert eszik meg 100 km-en? Vagy valami beállítási gond lehet, ha ennyit eszik?
A Power szelep használatakor gondolom megugrik a fogyasztás, na de ennyire?
Várom a véleményeket.
Előre is köszike, üdv egy kezdő motoros
Hát jobban megy mint a TZR.. Amugy még mindig nem tudom hogy kell meghuzni a láncot :D ugyhogy segítsetek plz ^^
Szevasztok vki nem tudja megmondani hogy kell a láncot megfeszíteni egy rs-en
Ha valakit érdekel valami akkor emilezzen!

mail: lajbo1@freemail.hu

Hy
Helló

Én nem nagyon értek az apriliákhoz,a cuccokat kaptam!
Ezért ha azt mondod,hogy az neked jó és kell akkor odaadom 2500Ft-ért!

Üdv
Bluetorch a TZR- t odavered?
áááá :D az nincsen rajt nemtudommér :D meg nemis volt amikor vettem (: mentem vele 115öt :D lehet ment volna 120at is, csak a főtengelycsapágy miatt nem nagyon akartam sokáig magas fordulaton tartani :D
Nah Petya hullik szét a moci vagy mi?
ekeidom...mekkora paraszt neve van
Nah képen látszik.. igaz nem uj RS-re kell hanem még trapézlámpás. De nemtudom mennyit érne. 2500 Ft.. Jelenleg nincs sok pénz.
Szerintem elveszíti a garit..
Garanciát veszt az új rs 50 sport kipuff-al?
Hali

Arra a rácsos hűtővédőre gondolsz?Az még megvan!
Neked mennyit ér meg?
Hello! Engem az a műanyag érdekelne, ami az oldal idomok között van az első kerék mögött. Megvan még? ha meg akkor mennyit kérsz érte?
Hello. Ma megpróbáltam meghuzni a láncot, de nem tudtam. egy lengővillás, 95ös, trapézlámpás RS fellazítóttam a kereket (nagy csavar a tengelyen), de tovább nem jutottam :S valaki segítsen, hogy mivel lehet állítani! mert megnéztem mindent,de valalhogy nem sikerült. Ha valaki tud segítsen. Ha vki tud képes segítséget is küldhetne. Elég fontos lenne mert nagyon laza a lánc :S Előre is KÖSZI ^^
áh mind1 nem jó látom egy lengőkaros!
hi!felnik megvannak?17esek?
Szevasztok!

Van egy eladó 50-es aprilia vázam,(hástó lengőkar,központi teló,féktárcsa stb.)ha valakit érdekelne szóljon!
(Van egy bontásra ítélt 125-ös is!)

Mail: lajbo1@freemail.hu

Hy
szeva
cső randy
csak NEKEM felesleges annyival több pénz egy mocira amit úgyis nemsoká eladsz(szvsz)