nyugi , nem fullad be egyik sebességbe se az 1es az jóval rövidebb mint a többi. de nem mennek rosszabbul mint a 6 sebisek. de előnyösebb a 6speed sztem
Hello! Aprilia Rs 50hez lendekereket keresek! 5 sebességes, trapézlámpás, pontos évjáratot nemtudom (93 v 94). Az átmérő: 130mm. Az van a Lendkerékre irva h: DUCATI 3108252 TC . Fontos lenne! Akinek van,vagy tudja hogy honnan tudnék szerezni, az írjon plz! előre is köszi!
van bennük katalizátor.amúgy meg apám egyik barátjának van egy kb 15 éves opel astrája és törött az első szélvédő és átengedték műszakin.csak egy jó haver kell
Van ezekben katalizátor?!
hehehe azt kell csinálni hogy a porcelán szart kitörni pl egy vésővel belőle! azt csinálta a tesóm a Golf 2 GTI jén és látványosan növekedett a teljesítménye és itt ezeket műszakiztatni sem kell szal ilyenekre nem kell figyelni az csak olyan helyekre van mint pl Lengyelo. ahol kell a műszaki az 50 esekre is!
Szal törjétek ki a katalizátor porcelán részét elég jó tuning és pénzbe sem kerül szal fogod leszeded a Kat. ot vésővel vagy valami hosszú vassal teljesen ahogy lehet kitördeled a porcelán folytásokat kiszórod és ENJOY
hát ha újonnan veszed akkor 700 ezer forint.igen mert ezeken tudtommal kisebb a lánckerék elől és inkább jobban gyorsul mint végre megy.de egy első lánckerék cserével megoldható.az új rs50 gyárilag, folytás kivétele után kb 95-öt megy.
Technikai adatok
Motor
1 hengeres vízhűtéses, 2 ütemű motor, alumínium henger, membránvezérléssel , külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
50 ccm
Váltó
6 sebességes
Első fékek
Tárcsafék, tárcsaátmérő 300 mm.
Hátsó fékek
Tárcsafék, tárcsaátmérő 220 mm.
Kerekek
elöl: 90/80 ZR 17; hátul 110/80 ZR 17
Akciós ár
699 900 Ft
Lista ár
799900 Ft
Hi evibái!:D
mennyi egy ilyen motor? úgy hány tól hány e ft ig terjed?
a külseje megtetszett de nem ment valami jól ami ellen mentem meg mentem vele
én inkább maradnék a Puch Daytonámnál de azzal az a baj hogy régi de legalább nem megy úton útfélen tönkre a gyújtás:Dja és tudna valaki adatokat adni róla? pl gyári végsebesség stb..
hali. a városunk ban rendezik az I. Kárpát-medencei Magyar Motoros Találkozót.
Nagyon jó lesz. Sok programmal és helyszínnel. itt van bővebben róla.
A programoknál megtalálod. Szivesen várunk mindenkit.
hol éltek?
de akkor is maradok a daytonánál meg a pannóniámnál no meg a verhó sem maradhat ki!:D
hehehe azt kell csinálni hogy a porcelán szart kitörni pl egy vésővel belőle! azt csinálta a tesóm a Golf 2 GTI jén és látványosan növekedett a teljesítménye és itt ezeket műszakiztatni sem kell szal ilyenekre nem kell figyelni az csak olyan helyekre van mint pl Lengyelo. ahol kell a műszaki az 50 esekre is!
Szal törjétek ki a katalizátor porcelán részét elég jó tuning és pénzbe sem kerül szal fogod leszeded a Kat. ot vésővel vagy valami hosszú vassal teljesen ahogy lehet kitördeled a porcelán folytásokat kiszórod és ENJOY
Technikai adatok
Motor
1 hengeres vízhűtéses, 2 ütemű motor, alumínium henger, membránvezérléssel , külön kenés, katalizátor.
Lökettérfogat
50 ccm
Váltó
6 sebességes
Első fékek
Tárcsafék, tárcsaátmérő 300 mm.
Hátsó fékek
Tárcsafék, tárcsaátmérő 220 mm.
Kerekek
elöl: 90/80 ZR 17; hátul 110/80 ZR 17
Akciós ár
699 900 Ft
Lista ár
799900 Ft
mennyi egy ilyen motor? úgy hány tól hány e ft ig terjed?
a külseje megtetszett de nem ment valami jól ami ellen mentem meg mentem vele
én inkább maradnék a Puch Daytonámnál de azzal az a baj hogy régi de legalább nem megy úton útfélen tönkre a gyújtás:Dja és tudna valaki adatokat adni róla? pl gyári végsebesség stb..
Nagyon jó lesz. Sok programmal és helyszínnel. itt van bővebben róla.
A programoknál megtalálod. Szivesen várunk mindenkit.
És az adatlapomon találtok eladó RS 125!