hát igazából nem tudom nem akarok hülyeséget mondani de sztem 16 körül. Nekem a főtengely gyári. Nyugi vágom nekem is van egy 80-as mtx-em:D harom gilera rcr-én most lesz felrakva a 70-es malossi henger 21-es karbival meg Giannelli kipufogóval. A hangja a gyári hengerrel hangosabb mint az enyém:P Nekem a henger: 38e Kipufogó: 56e Karbi:24e volt.
hát gondolhatod!és lőerőbe mennyi?én most tuningolom az enduromat azon egy top 85ccmes szett lesz az 87ftengelyel együt ahoz még kell ftengely csapágy(én cserélek C4esre)meg ez meg az kipuff meg egy nagy karbi!az jó az a 130eléggé nekem elég lesz ha az enduro meg 110et de ott inkább erőnek kell lenni ,ne érts félre nem mintha az rsbe nem lenne csak terepen más áttét kell!szép a az rs am!
130-at visz végre akkor 12e pörög.. és bírja:P jól gyorsul, szinte egyből 100-on van és onnan is gyorsul, ha van még kérdésed akkor írd le szívesen válaszolok!
hát van még a motorline.hu de annak az oldala egy nagy rakás szar úgyhogy fel kell hívni őket, és ott beszélni velük.Z3 is onnan vette a giannelli rendszert.
hát 30000 ezerért már tudsz giannelli vagy arrow sportdobot venni rá, de nem sokra mész vele.max a hangja lesz egy kicsit más.úgyis a rezonátor rész a fontos a 2t kipufogóknál.
130-at visz végre akkor 12e pörög.. és bírja:P jól gyorsul, szinte egyből 100-on van és onnan is gyorsul, ha van még kérdésed akkor írd le szívesen válaszolok!
link