Az fasza ha birja akkor rendelem is a dugot ami durván 18 rugo lesz
a halytokarnak nincs kogyanása a felsö tügörgö zsir uj azt cseréltem mert könyen hozzáfértem de téleg rendben van amugy !
Szevasztok !
Na lenne egy ütös kérdésem
Van egy Top Performances 75-ccm es az az a dugo 49,7mm átméröben. Hengerem gyürütörésnél kicsit meglet huzva,de lehet furatni.
Csak a következö dugoméret amit kapni lehet hozzá az 50,5mm ami ccm-re nem is tom mekora lenne olyan 85-re sacolom.
Nah a kérdésem a következö lenne az eredeti rs50-es nek a blokja birni fogja e ? mert én nem 1-embertöl halotam olyat hogy minden extra nélkül nyugotan felehet pakolni a hengert 90-ccm ig.
Mert már a gyártok is ugy agyák ki hogy azt a terhelést birják a csapágyak fötengelyek amekora hengert csak rálehet baszni. SZERINTETEK ? Jóbb biztosra menni !
sziasztok!Segítség kelene most fényzem ujra le az rsemet de néhol a karcok mélyebbek ezeket ki kell valahogy tölteni vagy csak simán lecsiszolom és fujjam rá !a segítséget előre is köszönöm!
hy... van egy 80-as 1998-as rs-em.... eddig semmigáz nem volt vele, de csapágycsere ideje jött el... oké. akkor csere. yamaha máthénál dolgozó szerelő. blokk szét csapágyak csé, kért egy robbantott rajzot, és látta hogy a váltótengelyről hiányzik egy távtartó. Jó, távtartó be, blokk össze minden fasza. Ma összeraktam a motort, először szépen pöccre indul stb stb... aztán hiába inditózok semmi. ok. gyertya ki megtisztit, karbi le kitakarít. semmi.... toljuk be. betoltuk kettesbe, vissza üres, alapjárat van. ok akkor induljunk. Be 1-esbe kuplung finoman ki. Elindult hátra. Mondom mi a f.asz? És még mindig mondogatom. Tehát a lényeg. Mi a fasz? Mivan most?
Neharagudj de nem tom kihirdeti ez az én mocom volt de kb 1 éve szal ne az én telefonszámomat írja oda meg a címemet amugyh jött ez képbe tulajdonképp?
blokk jobb oldalán elöl van egy kis dekni, az alatt van a pumpa. a bowdenen tudsz állítani h mennyire feszüljön, van rajta 2 kis jelzés aminek alapállásba szembe kell lennie (ez a gyári beállítás).
Hi all!
Lenne még egy olyan problémám hogy amikor hidegen indítom a motort.Hagyom 2-3 percig melegedni.Aztán amikor behúzom a kuplungot és beteszem 1.be akkor lefullad úgy, mintha kuplung nélkül tettem volna sebességbe.Ez elég ritkán fodul elő de idegesít.Mitöl van ez?
Előre is köszi.
a halytokarnak nincs kogyanása a felsö tügörgö zsir uj azt cseréltem mert könyen hozzáfértem de téleg rendben van amugy !
Na lenne egy ütös kérdésem
Van egy Top Performances 75-ccm es az az a dugo 49,7mm átméröben. Hengerem gyürütörésnél kicsit meglet huzva,de lehet furatni.
Csak a következö dugoméret amit kapni lehet hozzá az 50,5mm ami ccm-re nem is tom mekora lenne olyan 85-re sacolom.
Nah a kérdésem a következö lenne az eredeti rs50-es nek a blokja birni fogja e ? mert én nem 1-embertöl halotam olyat hogy minden extra nélkül nyugotan felehet pakolni a hengert 90-ccm ig.
Mert már a gyártok is ugy agyák ki hogy azt a terhelést birják a csapágyak fötengelyek amekora hengert csak rálehet baszni. SZERINTETEK ? Jóbb biztosra menni !
Nem érdeklődik senki vagy mi?
Ui: Az adatlapomon képek!
Engem érdekelne az Aprilia-d.
Hol található, mennyi a végsebessége,mennyiért adod?
Milyen izzókészlet kell az RS-hez?
Lehet-e szabályozni a különolajozás mennyiségét (ha igen akkor hol és hogyan), mert szerintem az enyém túl sokat kap?
Köszi
Mostanában amúgy is terveztem egy olajcserét.
Lenne még egy olyan problémám hogy amikor hidegen indítom a motort.Hagyom 2-3 percig melegedni.Aztán amikor behúzom a kuplungot és beteszem 1.be akkor lefullad úgy, mintha kuplung nélkül tettem volna sebességbe.Ez elég ritkán fodul elő de idegesít.Mitöl van ez?
Előre is köszi.