de nem az ,vágok persze!csak ha beírtod a googlebe h minarelli am (6)és a képeket nézed ott ugye kidobb mindent és ott a tömítés készletbe sincs az italmondon sincs a készletbe meg tnap kimentem megnéztem és közte nem látok semmit!ez az érdekes!és ezért írtam h aki húzta már szét az mit tud mit látott?!
a két blokkház közt mivel oldották meg a tömítést?mert a komplet tömítés készletbe oda nincs!és az italmondón sem láttam oda!meg most kimentem és én sem láttam közte!nem tom h hogy van
aki tudvmit az írjon!kösz! már harmadjára!:D
Beci ne marról van szó h váltásnák amegtallálja az ürest,hanem h menet közben egyszer csak kiugri kmagától üresbe... úgyh te húzod nek i és kiugrik üresbe :D oylankor átfut apiroson amutató
enyhén néznek a többiek :D nekem is előfordul többször is... egyre ritkábban
énis hallodtam már egyik ismersőmé is kidobta eléggé sokat de az majdnem minden sebességbe! Annak a váltójával volt valami nem tartotta meg rendesen a sebességet! egy 20ezer Ft-s váltó szerviz után mostmár jó!
ez az en tzr -emmel is megesik es sztem az lehet a gond hogy nem nyomod eleg erosen fel ... legalabbis nekem ez ... szal ha erzed nem nyomtad elegge fel akkor nyomd meg feljebb/ lejjebb
Hello all!
Az lenne a gondom hogy amikor megyek 2. és 5. sebességbe vettem észre hogy kiugri üresbe.Menetközben kiugrik sebességből és üresbe megy.Mi lehet a baj?
Előre is kösz.
a két blokkház közt mivel oldották meg a tömítést?mert a komplet tömítés készletbe oda nincs!és az italmondón sem láttam oda!meg most kimentem és én sem láttam közte!nem tom h hogy van
aki tudvmit az írjon!kösz!
hali!a két blokkház közt mivel oldották meg a tömítést?mert a komplet tömítés készletbe oda nincs!és az italmondón sem láttam oda!meg most kimentem és én sem láttam közte!nem tom h hogy van
aki tudvmit az írjon!kösz!
koszi