segitseg kene sracok.elszallt a muszerfalvilagitason.gondolom kiment az izzo.ki tudom en azt cserelni?ugyertem hogy nagyon szet kell e szednem hozza a gepet vagy konnyen meg lehet oldani.segitsen vki please.
sziasztok!
át szeretném építeni az 50-es tuonomat vettem hozzá donornak 1 malossi hengeres(76cm3)gépet,az aggodalmam az hogy melegben(30fok körül)a höfokmérő felmegy az üzemi tartomány tetejére majdnem a pirosig ha tartósan 100 körül megyek és a pesti csúcsban is.Ez normális vagy kéne javítani a hűtésen is,ha kéne hogyan?állítólag termosztát már nincs a gépben.
hali! nekem olyan problémám van hogy önindítóval nem indul el a motorom, pedig meghajtja és csak tolásra indul de ugy pöcre. Haveromnak is rs 50 e van ami egy éves és az is szarakszik mint az enyém.mi lehet ilyenkor megoldás erre?
Köszike, de valahogy megjavult. Állt egy napot, meg biztos ami biztos alapon gyertyát cseréltünk benne, és most pöccre (első tekerésre indul), csak most az alapjárati fordulat 2200, kicsit magas, de majd visszaveszem.
Különben van ezekben a motorokban generátor?
Üdv
http://motor.hu/motor_vpage.js...