Tiger szerintem te ne ugassál a motortudásodon kívül másmiről mert 1. nem osztottam lapot
2. semmi közöd semmihez 3. ha megnézed a rólad szóló 1. kommentet egyáltalán nem rossz szándékkal írtam, attól hogy te bunkón kezelsz mindent
Én már mondtam hogy haggyuk abba de Z3 idehívta ifjú tehetségünket akinek a lába nem ér le a motorról, de már felvigyázó autója is van nehogy véletlenül valentino rossi megrohamozza autogramot kérni!
jajjj ne csináljátok már nem lehet titeket egy fórumra engedni ezentúl vagy mi? itt nem veszekedni kéne... attól függetlenül, h kinek milyen gépe van mind motorosok vagyunk nem? össze kéne tartanunk nem egymást szidni... amúgy: tény, h a motorozáshoz hozzátartozik a gyorsulás DE nem csak ebből áll... attól, h felülsz a gépre és otthagysz vkit egyszer esetleg többször is attól még nem tudsz ám motorozni
kedves egészségedre! csak így tovább gyakorlással és hamarosan világsztár leszel! de ezt a fókuszban mutogassad inkább! Z3, városba90nel választóvonalon:D na nekem az kb.. Robmannel tavaly szórakoztunk ilyennel és akkor ért véget mikor megelőztük a civil autós rendőrt jobbról forgalom elől elzárt részen :D
Akkor menj el orvoshoz műtétre mert az otmaradt fölesleges bőrfelületet le kell szedetni!Egyébként tökéletes, akkor már cska agymosásra kell elmenned hogy kitisztuljon az a bunkó fejed!
2. semmi közöd semmihez 3. ha megnézed a rólad szóló 1. kommentet egyáltalán nem rossz szándékkal írtam, attól hogy te bunkón kezelsz mindent
te tényleg igazi paraszt vagy, még az RS-et is leoltod!De pöcsarc vagy!xDLooLEz már szánalmas..Egyébkétn júniusra lesz meg a jogsim.
Akkor menj el orvoshoz műtétre mert az otmaradt fölesleges bőrfelületet le kell szedetni!Egyébként tökéletes, akkor már cska agymosásra kell elmenned hogy kitisztuljon az a bunkó fejed!