nem a szocializmusban vagyunk már, ahol mindíg szerelgetni meg állítgatni kellet!szerintem szinte mind1 hogy aprilia vagy yamaha.mindkettőbe ugyanaz a blokk van.mostmár mindkettő nagyon jól összerakott motornak számít!
Nemtom kimodnta de nemis igazán számít! Zsír moci lehet! Ez a második lehetőség az RS után. Megbízható motor? Azért kérdezem feszt ezt mert nekem fontos h megbízható legyen! De sztem mindnekinek fontos ez! És a sebessége milyen?
Janick, nekem használt Rs-em van egy "98-as Tetsuya Harada estek keltek már ezzel az előző tulaj is kétszer borult vele és hajtotta is rendesen de szerencsére időben megmentettem tőle és semmi bajom sincs vele, ha fel van furatva sztem is rég rossz. Tudom, h szép meg jó az új RS de lássuk be nem mindenkinek van rá pénze meg lehet, h vkinek nem is tetszik annyira... ízlések és pofonok. A lényeg, h olyan emberrel menj megnézni a gépeket (ha a használt mellett döntesz) aki konyít is kicsit hozzá, akkor talán nem lesz baj sok szerencsét a vásárláshoz és majd értesíts ám minket amúgy én is M kategóriával nyomulok még
Z3! A TZR-50-esed miylen? Jó motor? mert olyat is láttam, csak azt kissé eltántorított hogy aztmodnták olyan mint az ólomcsiga! :D Vélemény/tapsztalat?
na hello.azert kerdeztem h van e vkinek sotet plexije mert szeretnek venni egyett csak nem tom h mennyire lehet benne latni este.fontos lenne mert sokat jarok haza keson es nem mindenhol van kozvilagitas.