halljátok nem akarok hülyeséget mondani de a dölteni és a dönteni nem ugyanaz vagy nincs is olyan hogy dölteni(a dölteni az 1ik "ismerősömtől" hallotam hm)?
Sziasztok!
RS kipudobját a hengerhez valami tömíti?
Nekem semmi nem tömít és a 2 rugó nem elég csak felfogatni a cuccost,
így meglehetősen érdekes hangja van és füstfelhőt húz a henger
Lötyög a csonk a hengerben, és orrán-száján kifúj
Valaki mondjon valami okosat légyszi!
oksi, köszi csak az a gond a mostanival h nem igazán akar tapadni kanyarban még melegítés után is képes elmászkálni...:S (lehet viccből valaki befújta szilikonnal:) annyira nem vészes az eset meg még van gumim is csak a közel jövőben akarok majd váltani
nem, a perje legyen ugyannyi és akkor np, de én maradnák a helyedbe a 130asnál mert ha nagyobbat teszel rá akkor kanyarodása sztem szarabb lesz de te dolgod
Sziasztok!
már nagyon régen jártam itt de nem régen motoroztam...
a gumim kezd nagyon kopni ( a sok égetés khm)...
ha van valami jó ötletetek h milyen gumi érné meg ami biztosan a társam kanyarokban is akkor örömmel fogadom a tanácsokat...
és ha van link azt is megköszönöm! itt a jó idő mindenkinek bmentest és sok jó km-et!
Alattam pont kerek 100-at megy a motor, de azt 6.ba 9500-as fordulaton, szal ha húznám neki tovább menne még, de nem kínzom. Ő alatta kicsit többet ment, mert ő kisebb darab mint én :)
Sajnos...
RS kipudobját a hengerhez valami tömíti?
Nekem semmi nem tömít és a 2 rugó nem elég csak felfogatni a cuccost,
így meglehetősen érdekes hangja van és füstfelhőt húz a henger
Lötyög a csonk a hengerben, és orrán-száján kifúj
Valaki mondjon valami okosat légyszi!
már nagyon régen jártam itt de nem régen motoroztam...
a gumim kezd nagyon kopni ( a sok égetés khm)...
ha van valami jó ötletetek h milyen gumi érné meg ami biztosan a társam kanyarokban is akkor örömmel fogadom a tanácsokat...
és ha van link azt is megköszönöm! itt a jó idő mindenkinek bmentest és sok jó km-et!
tudod ki vagyok?