jó az új meg szép meg modern meg minden(nekem is tetszik)de szerintem majd 800 ezret nem ér meg.én asszem 750-ért láttam újonnan.akkor várok inkább pár évet és veszek egyet használtan.
szerintem furkáltat rizikósabb venni mint sima 50-est.(de ez megint csak az én hülyeségem)használtan is lehet jót venni.de azért figyelj oda!és szerintem elég könnyű alkatrészt szerezni hozzáitt például biztos tudsz hozzá alkatrészt szerezni
Zsír! Amit meg akarok venni az már fel van fúrva 80asra! 96-os használt! Nemtudom milyen lehet de biztos király! Nekem azért jólenne ha egy 100at menne! Azért az alap Könnyű hozzá alakatrészt szerezni? Mert már szívtam alkatrész bszerezéssel!
Hát ha újat akarsz venni, az kurvajó naon feeling! Nem megy sokat alap fogaskerékkel de kicseréled nagyobbra és megy 100at. Megbízhatónak nagyon megbízható, ilyen téren semmi bajom nem volt vele soha. Gyorsulása meg alap fogaskerékkel...
Hello midnenki! Új vagyok itt és Aprilia RS-t akarok venni! De elötte akarok némi infót erről a vasról! Tudtok modnani tapsztalatoakt, vagy véleményt? Jó motor? Erős? megbízható? Bármi érdekel!
ha már a plexinél tartunk, nem kell valakinek egy B-Square típusú zárt bukósisak, M-es méretben, fekete színű, teljesen új, egyszer volt rajtam, de nekem egy idő után már nagyon nyomja a fejem.....
Ha valakit érdekel, írjon, aztán küldök képeket.
Nagyon eltűntél MSN ről amíg megkérdeztem a havert mennyibe adja
Na mind1, ha még érdekel 15/ db áron tudok neked adni oldalidomot RSre, Chesterfield,
fejidomot kis sérüléssel 8 ért, tankot 10 ért.
De van még sok kis cuccos ha kell esetleg, főtengely, stb. Üdv: DP
érd: 06308519052
érd.: 06308519052
Ha valakit érdekel, írjon, aztán küldök képeket.
meg tudná valaki mondani hogy honnan lehetne egy 2003 as évjáratú aprilia rs 50-hez burkolatot rendelni?venni?vagy ilyesmi
szóval nem biztos hogy passzentos!
Na mind1, ha még érdekel 15/ db áron tudok neked adni oldalidomot RSre, Chesterfield,
fejidomot kis sérüléssel 8 ért, tankot 10 ért.
De van még sok kis cuccos ha kell esetleg, főtengely, stb. Üdv: DP