Helló Mindenki!!! Miujság erre?????
Amugy srácok kijött az rs-em egykerékre, csak tényleg ki kellett csapni a kuplungot, na de majd teszek fel képet.
De ne kezdjünk el erről beszélni....
Csá razor nem tom hogy az aroww dob e vagy nem??!! Mert már alapból igy vettük Ja a hangja meg teljesen más mint a gyári ugyhogy szerintem nem csak matrica egyépként meg olyan 95 és 100 között megy!!!Mikor milyen kedve van!!!
a főtengelyen?
mert akkor le kell szedni a kuplungot aztán a két fogaskereket a főtengőről, aztán hozzáférsz a szimeringhez, kibányászod (rajtlesz hogy mekkora a mérete) majd visszateszed és kész...de ugy rakdd össze ahogyan szétszedted!
Nekem anyámék a következő jogsit sem engedik egyenlőre, h letegyem, de nem toltak ki velem!!! Most jogsi nélkül vezetem, amikor elkapom a Futurát!!!!!!!!!!!!!!! Érjen utol vki ha akar!!!! LOL
Bár mondjuk szerintem sem lesz ilyen, mert ikább folyamatosan szigorítják ezeket, de nem lenne rossz!!!!
Bemész a boltba... elmondod h ilyen meg oylan tömítés kell és megveszed, aztán szétszeded és látod h hova kell! vaaaagy szétszeded és csinálsz tömítést!
Helloo Ata vagy valaki kéne 1 kis műszaki segítség!!!!!!!!!! A 98-as rs 50-embe kiment az olajdekni felőli szimering. Tudja valaki hogy blokkházon belül vagy kívül helyezkedik el? +esetleg a méret???? Mellesleg szürke minarelli blokkos. előre is kösz ZSÉ
Kenya, mennyiért vetted rá azt az ARROW dobot???? A hangján mennyit javított, amúgy nagyon szép a mocid, megnéztem a képeket, egyik haveromnak is ilyen van, de az övé nagyon megy!!!
Az szopás mert az rs-be ha elbaszódik a gyújtáskapcsoló vagy beletörik a kulcs akor 30 ezer alaphangon tudom nekem is az volt de msot jobb van kinöttem az rs-t
http://www.easyparts.nl/choose...
Amugy srácok kijött az rs-em egykerékre, csak tényleg ki kellett csapni a kuplungot, na de majd teszek fel képet.
De ne kezdjünk el erről beszélni....
mert akkor le kell szedni a kuplungot aztán a két fogaskereket a főtengőről, aztán hozzáférsz a szimeringhez, kibányászod (rajtlesz hogy mekkora a mérete) majd visszateszed és kész...de ugy rakdd össze ahogyan szétszedted!
Bár mondjuk szerintem sem lesz ilyen, mert ikább folyamatosan szigorítják ezeket, de nem lenne rossz!!!!
Sima gyári. Egy matrica sose tévesszen meg semmit, nem azt kell nézni...
Katt a nevemre... Az én AF-1-emen akkor Akra volt?