Szia!Véletlenül nem Békásmegyer-Budakalász-Pomáz közelében laksz?mert láttam egy srácot RSsel motorozgatni a cora parkolójában,ugyan ilyen rs volt mint a tiéd.egyébbként gratula
Sziasztok!Rs50 videók
Itt is találtok rs50 videókat.!Üdvözlök minden rs50-tulajdonost! Nemrég vettem én is egy ilyen gépedt(1 hónapja),és nagyon tetszik!
A google.co.hu-ra írd be,hogy Aprilia Rs 50 video download, és majd a 2. oldalon a 3.ra menny rá van egy csomó rs 50-es videó, vagy már nézted őket!? Amúgy a kamerát hova rakjam?
mar mondtam h nem en tettem ra.eloszor en is le akartam szedni csak aztan megszoktam es rajtahagytam.na mind1.ebbol "sajnos" nem lesz tobb oldalas veszekedes mert hat nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Egy 21-es karbi kb. mennyibe kerül! Mert az enyébe 70-es henger van, aztán ami benn van karbi az kicsi, és alig megy a motorom, jó, még csak 80-nal mentem vele, de szerintem 90-95-nél többet nem megy! Meg a hangja is igen szer, ha csak egy sportdobot veszek mégis mennyivel lesz jobb hangja kb.??
Itt is találtok rs50 videókat.!Üdvözlök minden rs50-tulajdonost! Nemrég vettem én is egy ilyen gépedt(1 hónapja),és nagyon tetszik!