De állítolag majd bevezetik, hogy 125-öst is lehessen vezetni B jogsival, nem, vagy ti nem hallottak erről semmit!???? Amúgy a korlátozott jogsival hány kW-os motort lehet vezetni??? Nekem B jogsim, de lehet, hogy elkezdem a korlátozottat, habár most elvagyok az RS 50-emmel
ja hát ha megkérdezi mért mentél gyorsan aszondod hogy épp lejtőről jössz különösen ciki ha ez a párbeszéd az alföldön játszódik le ott marad a "Gixxer szélárnyékában sikerült felgyorsulnom,biztos úr!"szöveg
érdekes mert segédmotornak az minősül melynek teljesítménye nem haladja meg a 4 (kw vagy Le azt nem tudom:Dde szerintem lóerő)-ot...szal ha megállít a rendőr mond hogy 50es (valóban az is) és ha rákérdez a lóerőre akkor hazudj...
Csáo! Tudnátok segíteni nekem?
Vennék egy RS 50 -est, de nem tudom hogy B jogsíval pontosan milyen motort vezethetek (ccm , le)
Ha valaki meg tudná mondani azt megköszönném!
Hallod két hátsó teleszkóp bolti ára a simóba 6ezer forint egy kerék meg 13 ezer de vázat szerintem csak bontottan lehet kapni de ha boltba van akkor az nagyon drága!!!!
vicces..
Ezért max a babetta minősül segédmotornak!!
Vennék egy RS 50 -est, de nem tudom hogy B jogsíval pontosan milyen motort vezethetek (ccm , le)
Ha valaki meg tudná mondani azt megköszönném!
http://www.kepesmotor.hu/motor...