Én valami olyasmit olvastam az aprilia honlapon, hogy ez a Bruno Casanova nem gyári pilóta volt, és értékelhető eredményt ért el, azért jött ki a 4-es is... MEgjegyzem én 6-ost 125 -ösbe csak nagykörlámpásat láttam, 50-esbe meg kiskörlámpásat egyáltalán nem, semilyen festéssel.
Ha ennyire képbe vagy, nem tudsz valami bővebbet mondani erről az AF-1 fényezésről? Azt tudom, hogy Loris Reggiali ment a 6-os rajtszámmal, Bruno Casanova a 4-essel "88 ban, de sajnos semmi közelebbit :(
99ben ez a 2 festés jött ki, az lehet h 98 10.23.án rakták össze mivel akkor már megvoltak a 99es tervek h mienek lesznek de csak 99ben kerültek szalonba :
ok felőlem lehet 96os is rádhagyom... de a 98asok ezüst vázasok és fecskefarkúak mindenki nagyon jól tudja h 99től jött a változás ami fekete-piros fényezéssel jött ki Racing felirattal az oldalán
Úgy birom ilyenkor, amikor kioktatod az embereket, h milyen évjáratú a moci!! Engem is mindig kioktattál!! Ami nem rosz dolog, mertt mindig tanulok belőle, bár azóta sem tom, h akkor valójában hanyas is!!
Ha esetleg látsz eladó oldalidomokat, 98-as évjáratú rs-re, persze olyat ami nem karcos, nincs letörve belöle semmi, akkor hozhatnál, amúgy mégis mennyiért mennek az oldalidomok, tudom, hogy nagyon ritkán lehet szerezni őket, de nekem kéne!
szerintem ha ránézel a kipufogóra akkor egyből látod.mert az 50-es rsnek az ülés alatt van elvezetve a 125-ösnek meg normál a kerék mellett(hogy szakkifejezéssekkel éljek:D)
Hello mindenkinek!!! MEgyek ki olaszországba április elején és hozok be apriliához alkatrészeket olcsón és minőségit!!! Akinek kell vegyen fel msn-re vagy szóljon a 06303662187-es telefonszámon!!!!
Én valami olyasmit olvastam az aprilia honlapon, hogy ez a Bruno Casanova nem gyári pilóta volt, és értékelhető eredményt ért el, azért jött ki a 4-es is... MEgjegyzem én 6-ost 125 -ösbe csak nagykörlámpásat láttam, 50-esbe meg kiskörlámpásat egyáltalán nem, semilyen festéssel.