Hali! Nem tudjátok, nem lehet-e valahol RS 50-re, az egylengőkarosra, bukógombát venni?
Mióta megvan már egyszer elborult, meg egyszer kiugrott elém egy kutya az árokból
nah felrakták a 14-es fogaskereket...
szembe széllel 115-öt ment a motor de olyan 118-120-at még menne
a gyorsulásból annyit veszített hogyha nem tudtam volna h más az áttét nem vettem volna észre a külömbséget
Csáó mindenkinek! Egyik jó haverom most akarja eladni a 2005-ös rs-ét. Jó állapotban van, full gyári a gép.
kullaizoil@t-online.hu ez az e-mail címe meg az msn címe is! 550.000 ft-ért árulja!
Sziasztok! Haverom (Töki) felrakta a motorom (RS 50-em) ide, mert elszeretném adni! Nagyon jó állapptban van, teljesen gyári, 2005-ös nemtom hanyadik havi most hirtelen, de még nincs két éves. Nagyon jól megy és imádom ,de szeretnék 125-öst és ezért szeretném eladni. Megvan minden papírja (szervízkönyv, törzskönyv, használati útmutató, pótkulcs, minden). Én vagyok az első tulajdonosa, ha érdekel valakit hívjon: 30/35-40-007 vagy írjon e-mailt: kullaizoil@t-online.hu!
majd ha jó idő lesz csinálunk valószínű holnap már felrakják a 14-es lánckereket előre...
haveromnak ugyanilyen rs-e van neki gyárilag 14-essel 116-ot ment:Dvele
robman akkor a karbin is változtattál?azt nem is tuttam.de én olyan videót szeretnék ami normális onboard(látszik a műszerfal meg az út is lehetőleg).végülis mind1 csak rs-es legyen!!!!!!!
amikor a videó készült még 70-es fúvóka volt benne (mostmár 95-ös van benne)
meg teljesen gyári volt és még a tudásom se volt határtalan bár most se az de azóta sokat tanultam
tavasszal készül újhttp://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/?vi=12468&t=s peed#cm
robman vagy valaki töltsön má fel videót az rs-éről a "06-os lenne a legjobb de jó a régebbi is.mind1 hogy onboard vagy akármi csak ne ilyen gagyiszar legyen amit mostanába feltöltenek.
Megéri én most veszek tavaszal RS-t lekopogom Sokkal szebb és jobban megy mint 99 utáni én a szívlámpásat imádom naon de vszinű csak extremam lesz de nekem az is naon jó
Mióta megvan már egyszer elborult, meg egyszer kiugrott elém egy kutya az árokból
szembe széllel 115-öt ment a motor de olyan 118-120-at még menne
a gyorsulásból annyit veszített hogyha nem tudtam volna h más az áttét nem vettem volna észre a külömbséget
kullaizoil@t-online.hu ez az e-mail címe meg az msn címe is! 550.000 ft-ért árulja!
haveromnak ugyanilyen rs-e van neki gyárilag 14-essel 116-ot ment:Dvele
meg teljesen gyári volt és még a tudásom se volt határtalan bár most se az de azóta sokat tanultam
tavasszal készül újhttp://www.sportmotor.hu/motoros_videok/speed/?vi=12468&t=s peed#cm
Szóval akkor vmivel talán jobb az rs.Kösz!
Én úgy tudtam, h ugyan az a 2-nek a blokkja, csak 1-2 idom más rajta nem?
Az Rs, jobb mint az Af1?
HA jobb, akkor miben?
Választ előre is kösszi!
Hello!