Csáó all, motoroztam má ma , meg multkór is mikor 20 fok volt Olyan érzésem volt mnit ha szeptemberbe motoroznák vagy mint ha nyár lenne, NSr-en kesztyű nélkül, nyitott plexivel tökre jó volt nem is fáztam De ma azért má hidegebb volt
Csáó! már igen csak elkéne hozni! végülis csak az elektronikát kellet megcsinálni. 2004-es hát msot uj henger van rajta még bejáratós. vannak fent az adatlapomon képek. amugy az 50-es hengerrel meg giannelli kipufogóval 115-öt simán vitte. Most az uj hengerrel 12 Le de az valós adat!!!
Szerintem élveznéd! Ha meg nem, akkor eladod, és felejtsd el a motorokat! Mert ha a piciben nem leled örömöd, akkor kár továb pocsékolnod az időd/türelmed/pénzed, ez nem a te világod! Jó, biztos nem megy úgy, mint a a125-ös... De hogy döntögetni lehet vele, az tuti! Max a sebesség nem akkora, így legalább biztonságosabb :D
Sziasztok!!!Én még most akarok venni egy új Rs50-t de nem vok benne biztos h jó döntés-e???Ti megbántátok vagy nem???És nem tom hogy mit tegyek mert van egy 125-ös sportmocim 50es papirokkal de megtetszett az Rs és szerintetek megéri áttérni az 50re???
de megéri mert a hangja gyönyörű
miért nem jöttél Kenya?