de tud anolul remélhetőleg megmagyarzul egy picit mert kicsit szegényes az angol tudásom "Good napot mr yamaha!I write the name of the sportmotor.hu tzr topic members.We want a NEM TZR125.érted te mocsok?ha nem csinálsznekünk akko megtalálunk!!!Understand???!!!"
szerintem a CBRt ott cseszték el hogy pici.nem a blokk hanem maga a "kasztni".ha akkora lenne mint a TZRem nem lenne kérdéses hogy 125öst akarok-e de így...áá csupa olasz 2t...kössz nem
Szerintem a CBR igan is jó motor! Tény, hogy egy 25-ös 2T-nek nem ellenfél.... Én is motorztam egy sráccal, akinek CBR volt, és még én bénaság is ott mentem el, ahol akartam... Nem számított, hogy lejtő, és 140-el ment a CBR, mert ott lefele az aprilianak is ment a 160 :D Egyébkéntmeg valljuk be, a legtöbb nagyszájú még azt a 13 LE-t is csak egyenesbe tudja kimotorozni! Ahhoz meg nem, kell sok tudás... No meg azt is valljuk be, hogy a két ütem nem való mindenki kezébe... Nézzétek csak meg hányan ragasztották meg, vagy vágták gallyra rövidtávon hozzá nem értésből.... + kezdőmotornak a 13 LE igen is elég! Persze aki hamar meg akar halni.... Vagy lehet bennem van a hiba, hogy azt is élvezem, amikor a simson kipuffja szikrát hány 40 el a bicikliút kacskaringóiban... Meg néha azt is, hogy 20-al petyergek, és sütetem a hasam a napon vele...
hát a cbr125 nem egy száguldozó gép 140 a vége kábé.de nem is arra csinálták.azok veszik akiknek most lett meg a jogsi, és most kezdik.a vételárán is meglátszik 700E ft körül van én úgy tudom.
A Honda soha nem arra ment hogy a leg-leg legyen, ésszerű motorokat csinál!!!! ....ja és mégis sokan veszik és szeretik a kis CBR-t...mondjuk én soha nem venném meg
Miért nem csinálnak MOTORT???