szia mindenkinek
olyan hideg volt ma szolnokon h majd lefagyta a motorról
de semmi vész mert állítólag hidegben jobban mennek a motorok( mindjárt megnyugtatja a lehűlt részeket)
Hát gyorsulásban annyira nem.. Az útfekvésről meg annyit, hogyha motoros ül mögötted akkor jó mert dől veled és érzi mennyire.. Ha nem motoros akkor... már lógok le a motorról csak kapaszkodok a gép meg istennek se kanyarodik szóval sztem nem éri meg csak úgy frenkizni h viszed egy kört. Ezt tapasznyalatból montam.
Őőő ez nem esik le.. Amúgy sztem nagyon jó a gépezet én nagyon szeretem.. Most Robi bátyó kiderítette, hogy képzeljétek el 10es az első fogaskerék na az ki lesz cserélve egy 12esre!
Rg elég kicsi moci, nem valami jó utast vinni, max egy 50kilós csajt.
Azért rendesen meg lehet érezni az utast, szegény mindíg emelgetni akarja az elejét.
A jogsim miatt se vihetnék utast, mert még van 0.75évem hogy lehessen, de rendszámos nsrel szoktam a városban is.
de az volt a legkellemetlenebb amikor telibe lőttem egy buszmegállót kanyar után az nrg-vel
olyan hideg volt ma szolnokon h majd lefagyta a motorról
de semmi vész mert állítólag hidegben jobban mennek a motorok( mindjárt megnyugtatja a lehűlt részeket)
Azért rendesen meg lehet érezni az utast, szegény mindíg emelgetni akarja az elejét.
A jogsim miatt se vihetnék utast, mert még van 0.75évem hogy lehessen, de rendszámos nsrel szoktam a városban is.