oksza!! hát akkor majd megdumájluk még!!! Na én meg mek, mert még meg sem tanultam azokat az őzikéket!!!! Jó éjt!!!!!!! Vigyázz magadra!!! Ja azt még meg akartam kérdezni, h hány éves vagy, meg h hova jársz suliba?? Én 16 leszek mindjárt!! És a Vasváriba járok szegedre.
na ezt még megvárom!!=)
Én Ramóna vok, de gondolom ezt láttad, és a Kossuth utcán lakok! Cékusék mellett!! Te tod ki vagyok? Vagy van róla sejtésed? Van kedved talizni majd? persze moccóval!!
Hát sajna az én szüleim is jó sulit vártak el tőlem! sikerült is Közgazd. de nem is érdekel a közgazdaság! mindegy, úgyis lakberendező leszek, ahhoz meg úgy is kell valamien szinten!!! Én is csak így kaptam meg a váltós mocit!
Most a gyári van rajta . énsem szeretem mert gyenge kis fordulaton. 75000 tól elidul mint állat. egyépként 70-es henger meg nagyonbb karbi megoldaná a problémát. de most nincs kedvem beruházni erre.
jaaaa, nem a 3mas miat vok eltiltva, csak az a bajuk, h naponta 5-6 órát ülök a gépelőtt!! Mondjuk igazuk van, de úgyis bekapcsolom a gépet! naon nem tudnak érdekelni!!!!! Csak legyen itthon a moccóm Keddre (még nem rakta össze), és akkor elhúzok itthonról egész délutánra!!!!!!!! az tuti!
Csá Usgyi látom te mocidon is Technigas rendszer van, neked mi a véleményedróla??? jól pörög vele?? alacsony fordulaton mien ???? (havernak is ilyen volt nekem nem teccet , meg havernak sem)
Most beszéltem a szerelővel!! szétszedte a blokkot, de nem látott nagy gondot!! először a csapszöget nézte meg, de azzal sincs semnm! nem tudjuk mi csöröghetett benne!! Pedig ö is hallatta!!De most addig hajtom, amíg lehet, majd utána újítjuk fel!!! Csak a gyertyát kell kifizetnem ami 3000ezer, munkadíjat nem számol!!!!!! IMÁDOM a szerelőmet!!!
na ezt még megvárom!!=)