Simóval furdultunk meg 1 olajfolton nem lett volna semmi csak úgye én repültem le és bele akadta lábam a lábtartóba és magamra simót is meg a srácot is
:D:D én meg mikor még crossoztam a murván nyomtam neki és tövig és jaj elsö fék tövig :DD buko nélkül és a lábamat varták csak meg van 1más foltoma mellkasom allat amocinak semmi baja mer rám eset meg védtem:D:D:
az azért kellemetlen lehetett
mi múltkor felmentünk a mátrába kocsi hátuljából ki a bicajokat és ami belefér
egyik haverom szembe ment a visszafordító kanyarban (kékesről lefelé) és jött szembe egy fekete túra motor nah előttem megállt az idő ( mögötte mentem)
Nagyon vad volt keresztbe csusztam a kanyarba ellenkormány izomból de ugy is tul gyorsan csuszott a segge és melém ért és elfekudtam aztán piff puff, ááhh geccó elkurodtam nemá baszameg, felhuztam gyorsan a robogot remegtem 1-2őt mellete aztá gó aha
Egyébbként jól nyomta robesszal de nem is te nyomtad le a buszmegállót hanem az a hülyejány! Utána idejött hozzám megmutatni a gépet de nem tudta elmondaani h mi történt annyira röhögött a marhája
de sikerült minden nélkül megúszni inkább úgy voltam vele ( még akkor kezdtem robeszolni) h nem ér annyit h átdobjon mert attól a robogótól minden kitelik
hauser
megyünk bicajozni lejtőn lefele a mátrában?
megyünk!!!
mi múltkor felmentünk a mátrába kocsi hátuljából ki a bicajokat és ami belefér
egyik haverom szembe ment a visszafordító kanyarban (kékesről lefelé) és jött szembe egy fekete túra motor nah előttem megállt az idő ( mögötte mentem)
remélem a következő nem az égbe vezet