Ebben a hónapban lesz 1 teljes éve, h megvan az Rs!!! 250ezerért vettük!! Én meg vok vele elégedve!! Főként, h mindenki azt mondta, h nagyon sok gond lesz vele, és egy benzintemető!! De szerintem nem!!!!!!! A 49 kilóm alatt meg jól megy!!!!!!!!!
És szerintem jövőre 125söm is Rs lesz!!! Rem meg is érem!! (anya azt mondta, h még egy esés, és eladja a moccót!! De mondtam neki, h feketével ráírhatja, h eladó! )
hát nem tudom! sztem ott lesz 100.000 körül mert a kipuff meg szervíz is lesz meg az idomok javítása! A gyári 75-ös én meg 90-est rakatok bele! Giannelli karbon kipuff! 12-es fogaskerekem van!
Akkor jól átbaszták az ismerősödet mert 20000-ből meg lehet oldani az egészet plusz vesz egy használt kiput (pl:arrow vagy giannelli max60)és alázhat vele.Ebben a 100000-ben nincs bene a kipu,amugy meg ha a folytott változat kipuja marad marad akkor nem sok minden változik max ha a kiput is átalakítják,de még így is bőven 50000 alatt van.
350ért ami van aszt nézted ki? Aszt a hírdetést énis néztem! Felhívtad őket? Mit mondtak?
Sztem vegyél 2000eset aszt kapsz 250ért és arra veszel kipuffot és megúszod 300ból ha a 2003asra veszel ami 350ért van akkor abból kiszedeted a fojtást meg veszel rá kipuffot az má 400ezer!
Egy ismimnek a 25ös rséből 100ezeré veszik ki a fojtást! Így 140et megy neki! 2004es
Mennyi ért csinálják meg ezt midnet? A Karcok kijavítása mennyi lóvé? Hanyas fúvókát rakatsz bele? Hanyas a gyári fúvóka? Miylen kipuffot? Neked már a fogaskereked módosult nem?
Ki javítják a karcolásokat megcsinálják a zservizet meg ami letört róla pl kuplung kar, index, váltókar. raknak rá másikat . rakank rá kipufogót meg nagyobb fuvókát!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, habár nem pont az Aprilia RS 50-hez kapcsolódik. Van egy Aprilia ETX 50-es mocim, ami állítólag (nem külsőségre, hanem motorilag) nagyon hasonlít az RS50-hez. Tehát az én motoromnak a kábelezése teljesen rossz, minden félre van kötve. Azt szeretném csinálni, hogy minent leszedek róla, úgy ahogy van, és annyi kábelt húzok rá, hogy gyújtáson legyen, legyen szikra, valamint első-hátsó lámpa legyen. A blokkból 2 darab kábel jön ki, tehát azokból kell kiinduljak. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy valaki tudna-e segíteni valamilyen formában, akár MSN-en, vagy valamifajta leírással. Ha valaki akármiben is tudna segíteni vegyen fel MSN-en: miki2550x@gmail.com . Nagyon hálás lennék , előre is köszönöm!!
És szerintem jövőre 125söm is Rs lesz!!! Rem meg is érem!! (anya azt mondta, h még egy esés, és eladja a moccót!! De mondtam neki, h feketével ráírhatja, h eladó! )
Sztem vegyél 2000eset aszt kapsz 250ért és arra veszel kipuffot és megúszod 300ból ha a 2003asra veszel ami 350ért van akkor abból kiszedeted a fojtást meg veszel rá kipuffot az má 400ezer!
Egy ismimnek a 25ös rséből 100ezeré veszik ki a fojtást! Így 140et megy neki! 2004es
folytás is van benne akkor menyit megy 60? köcce csáoo
Miota van meg az RS-ed???
Jól megy???
Menní volt???Ha megkérdezhetem???
Letsgo
De viccnek elmegy!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, habár nem pont az Aprilia RS 50-hez kapcsolódik. Van egy Aprilia ETX 50-es mocim, ami állítólag (nem külsőségre, hanem motorilag) nagyon hasonlít az RS50-hez. Tehát az én motoromnak a kábelezése teljesen rossz, minden félre van kötve. Azt szeretném csinálni, hogy minent leszedek róla, úgy ahogy van, és annyi kábelt húzok rá, hogy gyújtáson legyen, legyen szikra, valamint első-hátsó lámpa legyen. A blokkból 2 darab kábel jön ki, tehát azokból kell kiinduljak. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy valaki tudna-e segíteni valamilyen formában, akár MSN-en, vagy valamifajta leírással. Ha valaki akármiben is tudna segíteni vegyen fel MSN-en: miki2550x@gmail.com . Nagyon hálás lennék , előre is köszönöm!!