Emlékszem még a simomra, milyen jó moci volt, keveset fogyasztott, és mivel hegyen lakom a lábam is jól megerősítette, mindig valamelyik völgyben állt le a szemétje, valamikor térdig érő sárban.
Az enyém jelenleg haldoklik, majd holnap szétkapom, egyébként mindig csak a saját motorjaim szivatnak meg, más mocikat mindig nagyon pöpecül szoktam megcsinálni, de ez a rg , esküszöm nincs még egy ilyen szar motor, már az összes létező hiba előjött ami elő jöhet.
elöször rendes simsonét azzal nem volt jó most lada kondi van kivezetve a blokkra és szikrázik! nem kondi baj van most házilag tekercselt gyujtotekercs van benne veszek egy újat ha azzal se jó akkor nemtom mit csinálok vele
küldjek gyufát?? én per pill a simsonommal vok így a megszakito állandoan szikrázik és beég már mindent kicseréltem benne trafó, tekercs, kondi, megszakito mindent és még se jó
amit már megmutattak azt én is magam csinálom, de egyébként nem merek belekalamolni, mert én tuti elrontok benne valamit amilyem szerencsém van mostanában!!
A 3mas miatt?
Köszi szépen!!! a tiéd is tök jó!!!!
Az Őzikék nem elég érdekesek durci?
De mé minden kisipari szar!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert pl. a magyar olyan hogy eleve nem is müködhetne már akkor szar amikor legyártják.
Igen, Ti ilyen aranyosak vagytok!!!!!
Mi iylenek vagyunk
Jó kép