Na de gonoszak vagytok de a lefejelös az FASZA!!!!
Hát nem tom én álltalában csak csajt viszek, vinnék...
Az meg csak szerencse kérdése, hogy milyen a rendőr!!!
Eddig még szerencsére nem kaptak el ilyenekel...
De gyorshajtás az volt 90Km volt Almádiban 30as táblánál aszitem széttépi a josim... De megusztam metr az ürge is motor buzi
Letsgo
Hát én bnőmet csajomat meg haverokat szoktam vinni hát az bizt h nem olyan mint ha egyedűl lennél de nem sokkal eltérőbb akit utálok azt elkell vinni direkt kibaszott nagy fék had fejelje le a bukót nyél gáz hadd csúszon hátra a köcsögje
huh gyerekek én ma a pony romettemmel voltam délután mocizni 2személlyel főutcán meg minden fele erre jöttek szembe a zsaruk nyélgáz de ránk se néztek meg se álltak semmi lehet nem látták a ponyit alattunk
ha már így kitértünk...milyen utast vinni???mert én még nem mertem válalkozni rá...úgy vagyok vele hogy olyannal akit szeretek nem szivesen...akit utálok az meg érted nehogymá összepiszkitsa a motorom
ez ugy van h egyszer befogják vezetni de nem rendszám lesz hanem ien azonosito szám szerűség mert a sok fiatal gyakran ellog a zsaruk elöl de nem most januárba lesz!
rsracing ugy letod venni ha fürésszel levágod zsírul néz ki
Hy általában csak szemből mérnek de lényegtelen!!!
Az mondjuk tényleg jó lenne ha lehetne vinni személyt is...
De egy Rs-n hy szeböl olyan mint ha nagy lenne csak sisak legyen nekem bevált :-)
Előbb rakják rendbe a kormányT majd utánna rendszámozhatnak nem lesz abból semmi az idén sőt jövőre sem viszont 50es 2személynek örülnék mert szálítgatnám a csajokat
Hát nem tom én álltalában csak csajt viszek, vinnék...
Az meg csak szerencse kérdése, hogy milyen a rendőr!!!
Eddig még szerencsére nem kaptak el ilyenekel...
De gyorshajtás az volt 90Km volt Almádiban 30as táblánál aszitem széttépi a josim... De megusztam metr az ürge is motor buzi
Letsgo