mi kémia tanárunk marha jófej!olyan poénokat mond órán hogy mindenki majd megszakad a röhögéstől csak amikor az osztályzásra kerül a sor akkor fagy le mindenkinek az arcáról a mosoly
nekünk a kémia tanár mondta h ha szánkba kerül lemarja a nyelvünket látszik h román a tanár mindenki röhögött mikor mondta nekem már torkom se lenne akkor ha ez igaz lenne
hát mit tom én akiknek iylen nagy üzem szerű valami van ahonna a dolgozók lopják a benzint onnan olcsóbb venni! Biznicben!! Énis a kútról veszek de mindig elfelejtek kannát vinni!
Szia!! Igen, Katiék házára gondoltam!! Nagynéném!! Szabina mondta, h ki vagy, és akkor esett le, h már láttalak is!! Ha nem motorral vok, akkor, Hát nagyon ciki, de rózsaszín bicajom van, amiről még meg lehet ismerni!! (egy kicsit szar, mert nem bírta az ugratókat) Hát tapasztaltam a -2 fokot, DE úgy utálom a hideget!!!!!!!
Jaaaa, lejebbvettük a hangot a moccón, mert apa már hallotta otthonról, ha elindultam a központból, pedig elég messze lakunk tőle!!! Raktunk a kipufogóba két kis lemezt, amiben megakad a hang egy kicsit!!! mostmár szép mély hangja van!!
Márk grat a géphez gyönyörű ja és ha kezded tuningolni rendszert vegyél rá először! GPR 50é is jó rá
Jaaaa, lejebbvettük a hangot a moccón, mert apa már hallotta otthonról, ha elindultam a központból, pedig elég messze lakunk tőle!!! Raktunk a kipufogóba két kis lemezt, amiben megakad a hang egy kicsit!!! mostmár szép mély hangja van!!