mi a fenének kell itt mindenkinek fitogtatni az erejét!! én nem azért vetettem a motort h menőzzek vele hanem azért h motorozzak ne veszekedjünk mert ennek úgysincs semmi értelme
kinek a pap kinek a papné
jó msn-en megdumáljuk lehet h csak tavasszal lesz belőle vmi mert olyan b...szitt hideg vAn h ráfagyok míg oda érek
meg még a folytás is megvan... de majd gurulhatnánk is 1-et
Egyébbként meg nemtudom kéne szervezni vmi találkozót.. Higgyétek el, ha megnéznétek, mennétek vele más lenne a véleményetek az új RS-ről mert sajnos így nem tudunk benneteket meggyőzni róla, hogy nem rossz motor!
De te érted, hogy mit kell itt szarozni? Épp ezért lettem kiutálva mert leszaroztam a használt motorokat! 0 szaértelemmel úgy csinál itt Z3 mintha valami RS mágus lenne! Amúgy télleg nem teccik a csík? Akkor megölöm RS_Robby-t
hehehe
kar hogy ti a sebessegre mentek mert nem ad eleget az rs ez a 2006-osoknak szol ....
de a fogaskerke cserevel szarabbul fog gyorsulni enyembe 11esvan es 105-ot megy ...
bikefreakz.uw.hu Folytások az új verdában: Cső a kipufogón (+5km/h) folytás a kipuffban (+40km/h) 12es fogaskerék cseréje 13as fogaskerékre (+17km/h) folytás a karburátorban (10km/h)
kinek a pap kinek a papné
meg még a folytás is megvan... de majd gurulhatnánk is 1-et
Ne veszekedjetek már!!
bármelyik tzr-est szivesen várom egy gyorsulásra
kar hogy ti a sebessegre mentek mert nem ad eleget az rs ez a 2006-osoknak szol ....
de a fogaskerke cserevel szarabbul fog gyorsulni enyembe 11esvan es 105-ot megy ...