szia... szintén egy iszoynatos perciz karbis tisztíttást javaslnék de tuti tisztára asz öszes fuvóka kiszedésével ....és a tűt azt azthiszem mindig fentről a másodikba kell rakni aza normális és ha a levegőcsavart eltekerte akkor azt úgy tudjátok helyre rakni h teljesen betekeritek akadásig és másfél fordulat vissza , ez minden ötvenes kétütemű motorra vonatkozik!
Üdv ! Haverom vett egy motort (am6os blokk).
Olyat csinált h magasabb fordulaton csak szivatóval akart menni.
Haver beletekergetett még a levegő csavarba (hála istennek) és így kb csak szívatóval akar menni . Gyertyát már cseréltem zsír új.
Próbáltam visszaállítani a levegő csavart ,de egyszerűen nem lesz jobb. Mi lehet a baja ? Subertűn állítsak ?
Sziasztok! 5 sebességes am blokknál van egy olyan probléma, hogy a 3. sebességet folyamatosan kidobja, vagyis nem kidobja, hanem megcsúszik, tudjátok hogy mi lehet az oka?
Csúszós kuplungra mi a megoldàs? Felraktam egy 80-as hengert, és elég rendesen csúszik mikor megjön a nyomaték, szétszedtük hibátlanok a lamellàk, raktunk bele erősebb rugókat + jó híg agip váltó olajat de még mindig szar.
Olyat csinált h magasabb fordulaton csak szivatóval akart menni.
Haver beletekergetett még a levegő csavarba (hála istennek) és így kb csak szívatóval akar menni . Gyertyát már cseréltem zsír új.
Próbáltam visszaállítani a levegő csavart ,de egyszerűen nem lesz jobb. Mi lehet a baja ? Subertűn állítsak ?
Kb 80%-os gumikkal,igény esetén pálya gummát is adok mellé.
Eladnám 2004-es évjáratú motoromat. Kérdéseket az alex_94@citromail.hu címre várom. Képet is tudok küldeni csak itt nem engedi telefonról.