Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kimenő oldal, tehát a vékonyabbik réz csatin belul van egy visszacsapó szelep, ami meggátolja, hogy a motor vákuumja kiszívja a csőből az olajat, probáld ki, szívd meg, tehát ha fúrkálni kezdesz ezt az opciót kalkuláld bele, hogy meglékeled a szelepet. Ami segíthet, ultrahangos tisztítás, brigéciol, talán gyengebb sav(pl ecet)
Srácok javítsatok ki, ha rosszul tudom.
A mostani moped jogsira készülőknek úgy tudom már vagy csak én mondok butaságot, hogy ha váltós motorral akarsz közlekedni ahhoz vinni kell forgalomba illő váltós motrot hogy azzal tudjál le vizsgázni?
Mert ha robesszal vizsgázik az illető akkor viszont csak azzal mehet mert azzal vizsgázott le?!
Sziasztok nemtudjátok mitől lehet az hogy 80 fokra felmegy a hője és nem indul be de ha hűlik egy kicsit és 80 fok alá megy a hőmérséklete akkor pöcre indul előre is köszi a válaszokat
Sziasztok.

Olajszivattyú tisztításra van valami jó trükk?
Szívóoldal tiszta de kilépő oldalon már teljesen dugult.
Annyi kanyar van benne hogy semmivel sem tudom piszkálni.
Sikerült azt elérni hogy már nagy nyomásra kezd sziszegni de még adagolásra alkalmatlan.
Ha nincs más megfúrom...
Meglett oldva :D a sportszűrő zavart be... de már megoldottam már jól megy :D
Üzemanyag, gyertya odavan, első körben
Sziasztok!
Az rs-em ha meghuzatom rendesen, és felpakolom 3-ig, vagy sokáig tartom magas fordulaton, akkor elfogy az erő és lehörög szerintetek mi lehet a baja?
Sziasztok Srácok!
Van egy Lg portable DVD/CD player hordozható dvd lejátszóm szép állapotban érdekelne érte aprilia af1/rs 50 alkatrészek!
(Lg dvd lejátszó: érintő képernyő, forgatható lcd kijelző, usb,-sd csatlakozás, beépített hangszóró, 20.3cm kijelző, 6 órát bír egy feltöltessél, 25.000 Ft új ára 40-50e. Ft.)
Alaplap, jeladó, cdi, ez a három játszik
HA minden igaz az akksinak semmi közé nincs a szikrához... az csak ahhoz kell, hogy működjön az önindító, itt valami más probléma van
Üdv, adott egy 2004-es am6 blokk elég gyenge az aksija, a motor indítás után kb fél percig jár, utána leáll és semmi szikra nincs, persze aksit előtte tölteni kell, létezne hogy annyira le van merülve hogy amiatt áll le ? De attól még lenni kellene szikrának nemde ?
Köszi!
Legjobb a gyári légszűrő doboz egy kis módosítással
Jó tanács, ha rám hallgatsz meghagyod a gyári légszűrődobozt.
Sziasztok!
1998as Aprilia RS50 szivacslégszűrő érdekelne.
Valaki tudna ajánlani boltot ahol tudok hozzá venni?
Esetleg 75cm3 hengerhez fúvókákat, mert a 50cm3 blokkhoz van még fúvókázva a motor.

Üdv:
Gábor
Üdv Srácok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy honnan tudnék rendelni Aprilia af1 50/70 rv-6-os blokkhoz tömítés készletet.
Üdv.: Dávid : )
Váltóba ugyanaz persze
nincs köze a bejáratáshoz,de már 70-es henger nem 50-es és nem tudom hogy ugyanolyan olaj kell e bele
Klasszisokkal, én minden 2T gépembe 710-et rakok, meghálálják. Az olajon nem szabad spórolni, az a lelke.
Annak meg mi köze a bejáratáshoz?
Lehet érdemes lenne kipróbálnom a Motult?
Jobb lehet mint a Repsol competition?
Enyémben Repsol van 80w90
Ahogy lecseréltem fellélegzett.
De lehet van jobb is.

http://www.olajwebshop.hu/term...
én váltó olajra gondoltam
Én Motul 710-et használok, de a Castrol power1 is jo olaj
2T-t ajánlanám első sorban a keverékhez