Most regisztráltam magam.
Van egy jó öreg aprilia rs 50-esem 80-as vadi új hengerrel (még járatós)
A váz maga 98-as de a váltó már a 6 sebességes
Abban kérek segítséget hogy tudtok-e valahol olyan céget (ha lehet Pesten) akik rendbevágják optikailag is! (fényezés festés stb)
Valamint hol lehet aprilia rs 50 matricaszetthez hozzájutni?
Ja és kérek mindenkit, ne szidja annyira a 2003-as Rs-eket! Főleg ha nem volt még neki olyanja, vagy még nem ment vele!!! Engem már zavar! Feljövök ide, és mindenütt az van hogy csúnya, ronda, szar, fos, ne vegyél olyat!!! Elég mindenkinek 1x elmondani!
sztem nem érdemes vele..... kuplunggal kiemeled max ha megtalálod a súlypontot de úgyis esnél 1 csomószor...aztán nem olcsó az idom.... de sikeres próbálkozást!!!
Az tény hogy az kurva jól megy emg kurva jól néz ki meg kegyetlen az egész 2004 től fölfele meg baromi erős! rsekre ver a gyorsuláson! csak az fapados ! Kibaszott kemény az ülése! 10 km után úgy érzed mintha segbe basztak volna! és azé inkább nem......................
Neten kerestem már ilyet de sehol semmi!
Ha valaki talál ilyet vagy van neki fölös matricaszettje az jelezze nekem és megveszem!
Most regisztráltam magam.
Van egy jó öreg aprilia rs 50-esem 80-as vadi új hengerrel (még járatós)
A váz maga 98-as de a váltó már a 6 sebességes
Abban kérek segítséget hogy tudtok-e valahol olyan céget (ha lehet Pesten) akik rendbevágják optikailag is! (fényezés festés stb)
Valamint hol lehet aprilia rs 50 matricaszetthez hozzájutni?
Köszi mindenkinek!
Keleman
neked elnézzük
És teljesen igaza van!!!!!!!!!!!!!
NA PEACE!!!! BYE ALL!!
na meek ki csősztök!! széles utat!!! este majd elolvasom a többit bye all!!!