Nekem a szerelő azt mondta, hogy erősebb, mint a régiek! A Natixnál mondták ezt, szakszervízben! Csak ért hozzá!(szerintem) És mondtam, hogy 110 vagy 130, már nem emlékszek! De valószínűbb a 110! Majd megkérdezem tőle! Remélem jó soká, mert nem akarok szervízbe menni most egy ideig!
na jól van ezt hadjuk h szar simson 76ot! ahoz naon naon naon jó simsonnak kell lennie h 76ot menjen gyári állapotba! enyém ment gyári áttéttel (simson) 87et de 70esen meg bövitett kipunyilással
hát én ma olyat röhögtem mikor olvastam a Superbike ba az új RS 50 tesztjét " a legnagyobb elért sebbeség 76 km/h volt jó pontosan nem igy volt leirva de az a lényeg h 76ot ment! hát egy fasza simson megy annyit
2006os a legerösebb érdekes dolgokat állítasz te meg hogy fogaskerék cserétöl 130at ahoz erő is kéne nem gondolod???? amúgy meg az enyém 130at megy de nem gyorsul rosszul sőt....!
Nem lehet a legerősebb sztem! fujtás nélkül 80at megy( olyan mondta akinek ez van) Gumifüstnél alig birja forgatni a kerekét.... meg mit tom én! (ezt nem csak én mondom! sokan mondják!!!!!) De kurvára nem érdekel melyik a legerősebb!
Várjatok, nem gyorsabb! A szerelő azt mondta, ha kicseréli a lánckereket, akkor megy majd 110-et, vagy 130-at! Nem tom! De amúgy bocs, már én is belekavarodtam!