Szerintem tuti nincs az Rs ben benzinszintjelző Vagyis láttam már jópár Rs-t de még nem láttam szintjelzőt annyi hogy van tartalék és kész mikor tartalékra veszed akkor mész tankolni
NAh figyu! Beszélgettünk Mecseryvel és egy kisebb szóváltás volt köztünk... Méghozzá arról h az rsben van -e benzin szint jelző vagy nincs! Eggyik haveroméba van! vagyis világít neki ha kevés a benzin! most h az gyári vagy nem azt nem tom! Sztetek ??
nekem az 1., a 2. és az utsó! De a második fel van tuningolva! Nem lehet összehasonlítani a többivel! Ha tuningosat, akkor a 2., ha tuningmenteset, akkor az 1.! Nekem ez a véleményem! Hát jó, én a 2. mellett döntenék végül!
nekem nem 130 kell, elég a 110! Én a gyorsulás miatt tuningolom! És ha tuningolt, annyival többet ér! Biztos, hogy vmennyivel drágábban adod el a 75-öst, mint az 50-est! Én most vettem a motort nemrég! szerintem még 3 évet használom! De lehet, hogy nem tuningolom! Ez majd elválik!
De ha egyik reggel arra ébrednék, hogy vki este belerakott egy 75-ös hengert, biztos örülnék! Ti nem?
Hát attól függ h milyen blokk van az rsbe álló hengeres minarelli akk választasz 1 olyan robeszt amibe ilyen blokk van és a szerint rendeled meg vagy írsz nekik egy-e-mailt h rs50esed van és hengert szeretnél bele és melyik lenne a jó
a polini azért nem igazána naon faxa mert én úgy tom h csak sport hengereket és vas hengereket gyárta mallossinak az mhr ilyen mint a top de ezek alu hengerek 1 gyűrűs dugóval erősebbek mint 1 vas jah és az hát amenyivel drágább 1 vas hengertől anyival jobb is.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
www.motor.hu/mo tor_vpage.jsp?i...
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
www.mo tor.hu/motor_vpage.jsp?i...
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i.. .
De ha egyik reggel arra ébrednék, hogy vki este belerakott egy 75-ös hengert, biztos örülnék! Ti nem?