hallod mé bocs? nem mindenkinek ugynaz tetszik! Ízlések és pofonok! Tod! Meg ahol én lakok itt a környéken csak 5 rs van kb de eggyik sem 99 előtti! mind az újjabb! TZR van 1 db!
Olaszmeló a tiedet senk isem fikázta!
Mert az kurva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De még ugyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó oké! Bevallom először én is TZR-t szerettem volna! Az Rs-eket rondának láttam! De aztán másképp alakult, és RS-em lett! És élőben sokkal szebb! Már tetszik nekem! Eleinte nem tetszett, de most hogy egész közelről ismerem, nagyon tetszik!
MECSERI 2003as RS-e KURVA JÓL NÉZ KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem csak szerintem! Most kapásból felbíírnék sorolni vagy 50 embert akinek tetszik!!!!! akinek nem tetszik az ne nézzen rá! ENNYI!!!!!
Az én Rs-emmel sincs baj! 2003-as (és nem csúnya!!!) ! Jah és szerintem akinek 50-es sportgépe van, senkinek se hiszik el elsőre, hogy 50-es (aki nem ért hozzá!)!
A tzr-ek el sincs gond főleg ha használtat veszel mert pl 1 éves be már 1szer meghalt az öníndító meg a müszerfal de azt már megcsinálták rajta és többet nem megy szét
Mert az kurva jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naon ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De még ugyan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem csak szerintem! Most kapásból felbíírnék sorolni vagy 50 embert akinek tetszik!!!!! akinek nem tetszik az ne nézzen rá! ENNYI!!!!!