Tudtommal (de bem biztos), nicasilos hengerekben nem számmal, hanem betűvel jelölik a méreteket, azt is csak A-D-ig. Az új hengerhez én egy 68-70 körüli főfúvókát megpróbálnék.
Sziasztok!
Vegre megy a vas, majdnem fel ev rokkantsag utan :)
Egy uj hengert kapott, alap meretest. Az elozo dugoban mar 6-os jelolesu dugo volt, a jelenlegi 1-essel jelolt. Gondolom, ez a kopas merteket jeloli. Azt figyeltem meg, hogy emelkedon felfele sokkal nehezebben porog fel, erotlenebb, mint eddig. Hengerszett csere is indokol mar egy karbi allitast? Mi lehet a baja a tunetek alapjan?
Ha megvan, vidd el, nekem sikerult megjavitani a sajatom szerencsere. Augusztus ota most tudtam eloszor menni egy egeszseges karitat, mar nagyon hianyzott a paripa
Többet èr de sajnos nincs pénz az embereknek h a tényleges árát megfizessék. Még ebből is alkudnának. Lehet megis hagyom majd nyárra jó lesz. Elpocsékolni sajnálnám.
Sziasztok. Lenne egy eladó Unior villáskulcs készletem 6-22 mm-ig, 8db-os, vatta új, dobozában. Gondoltam először ide írok a szerelő kedvű márkatársaknak. Akit esetleg érdekel írjon. Ja és bocsi az offért
Be kell látni ez egy hobby,amire költeni kell!
A fiatal srácok nem tudnak elmenni dolgozni
suli mellett,nincs megtakarítása senkinek.
100-200e ft legyünk őszinték a mai világban igen is
sok egy egyszerű Magyar családnak!
Ennyi körül láttam fent 200ért voltak új festésel. Adnám drágábban de még ennyi áron se nagyon volt érdeklődő ha meg volt telóba kérdezte mennyit engedek mikor mondtam h semmit tárgytalan is lett.
Vegre megy a vas, majdnem fel ev rokkantsag utan :)
Egy uj hengert kapott, alap meretest. Az elozo dugoban mar 6-os jelolesu dugo volt, a jelenlegi 1-essel jelolt. Gondolom, ez a kopas merteket jeloli. Azt figyeltem meg, hogy emelkedon felfele sokkal nehezebben porog fel, erotlenebb, mint eddig. Hengerszett csere is indokol mar egy karbi allitast? Mi lehet a baja a tunetek alapjan?
Biharban egész szép idő van!
és szépen használnám ebben szezonban!
Aztán,ha valaki megfizetné rendesen akkor vigye!
A fiatal srácok nem tudnak elmenni dolgozni
suli mellett,nincs megtakarítása senkinek.
100-200e ft legyünk őszinték a mai világban igen is
sok egy egyszerű Magyar családnak!
a blokk kulon is elado a motorbol? erdekelne
markisa_17@yahoo.com