Szia! Szivatóval történő inditásnál az normális ha felpörög a motor kb.3-4ezres fordulatra?De pár másodperc aztán vissza is áll alapjáratra.Igaz ez TZR50,de ez is AM6. Válaszod előre is köszönöm és várom!Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok !
Valaki nem tudja , hogy a simson vagy Mz markolata jó az Rs50-re ?
Az enyémen most egy megfakult kikopott yamaha yzf markolat van , ezzel vettem és bántja a szemem :S ár-érték arányban szerintem pedig a fekete bordás gumi 6-700 ft os szimó markolatnál nincs jobb :D
Fordítsd el kicsit balra a porlasztót. Akkor nem szokott beakadni amikor a váztól nem bír . Nekem úgy indul, hogy 3mp szívatózás majd kiakasztom a szívatót és kis gázzal ráindítok.
Szedd szét a karbidat (csak a tetejét kell levenned 2 csavar)
lehet,hogy csak kiakadt nem nehéz visszatenni!
Amikor rakod össze akkor kell figyelni,hogy a kis nyelv jó helyre menjen...
Igen használok , de a szivatóval az a helyzet , hogy lenyomod azt a pöcköt , és nem marad lenn. Lenkéne maradnia , és egy gázhúzásból visszakattognia , de nem marad lenn. Valami rugú , vagy pöcök kieshetett belőle véleményem szerint. Tipped ?
hali sanyi érdekelne ahenger!kell furni?hanyasdugattyúdvan benne hányfelömlöspontijenkellene imélem xmen67@citromail .hu kúldj linketistudjam ki irtköszi
helónemtudvalaki segiteni 80as minarelli hatfelömlőshengerkellene hatudvalaki eladót itt az imélem xme67@citromail.hu köszi levan tőrvaahengerem egyik alsó szoknyájaésnemerem felrakni
Üdv.
Rs 50 nél azt tapasztaltam , hogy nehezen akar indulni. Ha egyszer már metem vele , és meleg is akkor csak egy gombnyomás , de hidegen 15-20 mp ig is kell nyomni az önindítot. 30 fokos melegbe illene beindulnia. És most lett egy komplett lokkfelújítás, nem tudom h mit oszt/szoroz ez a dolog. Köszi csáo
Tulképp egy szívócsonk nem egy agyműtét. Lebontható egy csőre és egy furatokkal ellátott lemezre. Gondolom aluból elkészíthető lenne méretre már csak valami gépműhely és aluhegesztő kellene .
Én nem ilyen cm-es random hosszúságot szeretnék ráhagyni, nagyjából ki van számolva méretezve, pár mm, tized mm eltérés azért lehet, nem versenygép lesz pályára, ahol a tizedmásodpercek számítanak, csak nincs szívem egy gyári aluminium fedelet szétvagdosni, hátha van valakinek elfekvőben valaki kezdetleges kókánysága, alapnak vagy akár átépítésre. De ha nem lesz, akkor marad a gyári szétvágása és alakítása...
Ha valakinek van kérem jelezze ide: gericsi56@gmail.com
(Jólenne ha képet is küldene :) !)
Megvan e még a dob?
2005 évj. RS50- re jó-e?
Az ár alkuképes e?
Elérhetőség?
Üdv.: bjanos
Érdeklődni szeretnék kaptál e segítséget a blokk átépítés kivitelezésére.
Előre is köszönettel.
Üdv.: bjanos
Valaki nem tudja , hogy a simson vagy Mz markolata jó az Rs50-re ?
Az enyémen most egy megfakult kikopott yamaha yzf markolat van , ezzel vettem és bántja a szemem :S ár-érték arányban szerintem pedig a fekete bordás gumi 6-700 ft os szimó markolatnál nincs jobb :D
Javítsatok ki ha tévednék,de emlékezetem szerint ide kell,hogy beakadjon a kis fül (zárt állásban)
lehet,hogy csak kiakadt nem nehéz visszatenni!
Amikor rakod össze akkor kell figyelni,hogy a kis nyelv jó helyre menjen...
Rs 50 nél azt tapasztaltam , hogy nehezen akar indulni. Ha egyszer már metem vele , és meleg is akkor csak egy gombnyomás , de hidegen 15-20 mp ig is kell nyomni az önindítot. 30 fokos melegbe illene beindulnia. És most lett egy komplett lokkfelújítás, nem tudom h mit oszt/szoroz ez a dolog. Köszi csáo
link
ha valakit érdekel csatlakozzon
http://www.facebook.com/groups...