Sziasztok.
50-es Rs hez akinek van Gianelli,Top,Malossi,LeoVince,Polini,Mk vagy valamilyen tuning 3 csavaros felfogatású KipufogóDobja az kérem jelezzen.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
A tnt, (ha egyre gondolunk) akkor robogókra gyárt optikai alkatrészeket, meg 1-2 utángyártott motorikus alkatrészt (pl: kipuff), de azok is ritkák. Szerintem nem sokan hallottak itt róla, de ez egy más kérdés. Én nem bíznék meg egy ilyen alkatrészben...
Tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, egyszerűen következtetni próbálok. Lehet hogy jó, de én inkább beáldoznék még pár ezret, és vennék egy malossit, vagy egy polinit, amit tudok hogy jó
Nekem pont olyan rugó kellene,aki tud az szoljon. Egyébként nekem is kijött valami kis golyóvan ott de nehezen visszatudtuk tenni,majd valaki aki ezt vágja tud segíteni ebbe.
A kuplungomnak az a része, ahova beakasztom a bovdent (nem tudom a szakszerű nevét), föl-le mozog, ha kiakasztom a rigót, minden további nélkül ki tudom húzni.
Ez természetes, vagy vmi gáz van akkor nálam? most lett összerakva a blokk 300km van benne...
Hát.. egyik csavar teljesen lazán csavarható volt.. (ugye amelyik eltörött) + 2 csavart le kellett fúrnom mert szar volt a csavar feje. De legalább meg van az oka annak hogy miért csúszott a kuplung és miért csörgött ha behúztam a kuplungot.
50-es Rs hez akinek van Gianelli,Top,Malossi,LeoVince,Polini,Mk vagy valamilyen tuning 3 csavaros felfogatású KipufogóDobja az kérem jelezzen.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
Van valakinek eladó 16-19 es karburátorja?
Üdv.
Tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, egyszerűen következtetni próbálok. Lehet hogy jó, de én inkább beáldoznék még pár ezret, és vennék egy malossit, vagy egy polinit, amit tudok hogy jó
én tuti nem vennék olyat
Ez természetes, vagy vmi gáz van akkor nálam? most lett összerakva a blokk 300km van benne...
szacsomotor@freemail.hu
Remélem jó lesz a link.
Itt ingyen van: http://www.serviceaprilia.com/...
Felárban kitudunk egyezni részemről, ha érdekel..
Ha valakinek van írjon...