Sziasztok . Ma vettünk a fiamnak egy rs 50 2008as mocit ha valakinek volna service manualja és eltudná küldeni vagy tudja honnan lehet letölteni légyszi segítsen mert amit a neten találtam az mind a 2004es modellé.köszi
Sziasztok ma meg néztem mit megy az rs-em és 8-9ezer között ingázik
van hogy föl megy 9300-ig ilyen kor is húz de mintha elfogyott volna az anyag visszamegy 8-9 közzé a karbit már átpucoltam akkor mi lehet vele ? úszószint? A lánc feszességét hol lehet állítani?
vagy nagyobb főfúvókát kell belerakni ( van egy szám rajta és annál valamivel nagyobbat) vagy nézd meg, hogy a szivató bowden rendesen vissza húz e. Egyáltalán milyen szivató van rajta automata vagy manuális stb...
Kimondottan teszt céllal vettem régebben egy 14-es lánckereket "JT" márka, akit érdekel 1500 Ft-ért eladó. Nem volt sokat, csak kb. 60 km-et használva. (Itt csak porosodik.)
Minarelli AM6-os blokk tengelyre való. belső fogszáma (Z) 12 , külső fogszám 14.
420-as típusú lánchoz. kép
helló! nekem egy olyan problémám van h hidegen nem indul el a motorom. tegnap is el akartam indítani és csak ugy indult el h egy dombra feltoltam és beraktam 1-esbe. de ha már meleg akkor önindítóval simán beindul. nem tudjátok mi lehet a baja?
van hogy föl megy 9300-ig ilyen kor is húz de mintha elfogyott volna az anyag visszamegy 8-9 közzé a karbit már átpucoltam akkor mi lehet vele ? úszószint? A lánc feszességét hol lehet állítani?
Minarelli AM6-os blokk tengelyre való. belső fogszáma (Z) 12 , külső fogszám 14.
420-as típusú lánchoz.
kép
köszi