Leengedtem a váltóolajat, hogy tudjam mennyi van benne.
Kijött kb. 1 dl. Töltöttem bele ilyet, mert csak ez volt a kúton:
Agip Rotra MP 80w/90, ebből belement kb 6 dl. Gondolom nem a legjobb bele. Viszont az nagy gáz, ha ez is eltűnik?
Sziasztok!
Segítséget kérnék,hátha van valakinek ötlete!Csúszott a kuplungom,ezután vadonatúj,erősített Top lamellaszett került a motorba,új 75w90-es váltóolaj,de továbbra is csúszik! Valakinek ötlet,mi lehet a baj?előre is köszönöm
Hello, szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy kinek van, rs 50-hez a hátsó fékmunkahengerhez ami kapcsolja a féklámpát az a kis gomba? Ugyanis tegnap eddig érthetetlen módon elolvadt az egész műanyag tető része a kábelnél. És hogy honnan tudnék szerezni ilyet? Mert fogalmam sincs
Helló. Valakit nem érdekelne egy suzuki swift 1.3 8v 1996.08 havi 2012.06 ig műszakis vonóhorgos karbantartott kis gép? csere egy aprilia rs 50 1997-2000ig 200ba beszámolom és 100at kérnék rá.
Hát ez pont hogy nem az igazi, mivel az Act-evo ásványi olaj nem szintetikus, nem ég el megfelelően ettől is füstölhet. Ez ilyen Simsonba, ETZ-be meg kisteljesítményű nem pörgős robogókba- motorokba ajánlott. Castrolból Power 1 Racing kell neki ]
Itt egy név és tel szám debrecenből:
Újszászi Sándor 0670/4596036
Sok sikert!
Ára:8500Ft.
Kijött kb. 1 dl. Töltöttem bele ilyet, mert csak ez volt a kúton:
Agip Rotra MP 80w/90, ebből belement kb 6 dl. Gondolom nem a legjobb bele. Viszont az nagy gáz, ha ez is eltűnik?
Segítséget kérnék,hátha van valakinek ötlete!Csúszott a kuplungom,ezután vadonatúj,erősített Top lamellaszett került a motorba,új 75w90-es váltóolaj,de továbbra is csúszik! Valakinek ötlet,mi lehet a baj?előre is köszönöm
Zsír új!
Az lenne a kérdésem hogy kinek van, rs 50-hez a hátsó fékmunkahengerhez ami kapcsolja a féklámpát az a kis gomba? Ugyanis tegnap eddig érthetetlen módon elolvadt az egész műanyag tető része a kábelnél. És hogy honnan tudnék szerezni ilyet? Mert fogalmam sincs
Spirálos a fordulat mérő.
Sok sikert az eladáshoz...!
Enyi pénzért ajándék szerintem...:)
Nekem Repsol Sintetico vagy Competition-t ajánlottak...
Szóval?
Köszi szépen!