Szia
Nekem kb. 80-85 ig szokott felkúszni a mutató .
Ha nagyon melegszik akkor esetleg nézz egy vízszintet .
Ha újra töltöd , akkor nem árt bele egy kis fagyálló , mert az ad kenést a vízpumpának .
Széles Utat
A dobon semmiféle vágás nem látszik.A hegesztések az eredetiek. Ha belenézek akkor látom a fényt, hogy átszűrődik, szerintem minden benne van, csak a közepéről lett kiütve valamiféle "lemez".Ezek szerint a benne van a furulya is.
Most nézem,hogy neked már az új fajta rs-ed van,az is minarelli am6 blokkos? mert nekem egy gömbi rs-be kellene! Képekről úgyse nagyon látok semmit,ha esetleg a lamella vastagságát meg tudnád mérni,az viszont nagy segítség lenne! előre is köszönöm
Sziasztok
Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok :)
A kuplung karnál van egy menetes állító ahova a bovden megy.
Arra lenne szükségem. pegason is ugyanaz , és szerintem még egy pár olasz motoron. Hol lehet ilyet kapni ? Válaszokat előre is köszönöm.
Helló!
1. Ez RS fórum nem SR de mind1.
85-90 lessz a vége kb, de addig ne szedd ki a folytást ameddig nem lessz meg benne az adott km. Full gázzal soha se használd még könnyen megragadhat. Ha letelt az idő kiveszik a folytást akkor nyugodtan mehetsz vele gyorsabban de addig kíméld. Hát mondjuk 40-el nem szívesen mennék robogóval 500 km-t de te tudod . Elvileg el kell mennie 500km-t is gond nélkűl 1 huzamban, de még bejáratós én nem használnám annyit egybe.
Sziasztok!
1 hete vettem sr50 street-et újan.
A kérdéseim:
Ha kiveszik belőle a fojtást akkor mennyivel fog jobban menni? (most 50 km/h) Nem lesz-e baja ha huzamosabb ideig megyek vele pl.: 500 km egybe
csak tegnap néztem meg eddig 40-el hajtottam.
Mennyire megbízható motor?
Nekem is 80-90 között áll meg! bár tegnap hogy fűben örültködtem felment 100 ra de ha csak megyek vele akkor jó!
Nekem kb. 80-85 ig szokott felkúszni a mutató .
Ha nagyon melegszik akkor esetleg nézz egy vízszintet .
Ha újra töltöd , akkor nem árt bele egy kis fagyálló , mert az ad kenést a vízpumpának .
Széles Utat
Haza értem kellett is innom jóű hideg rumot
akkor tárgytalan?
Ha így is érdekel akkor csak rajta.
Üdv!
Továbbra is eladó a minarelli AM gyújtás alkatrészek kurv@ olcsón! Nem tudom mire használni csak útban van. Szinte újak.
Lendkerék- 3ezer
Alaplap- 3ezer
Szívócsonk- 1ezer
Az árak fixek, alku nincs, EGYBEN VISZONT !ÖTEZER! FORINT AZ EGÉSZ!
6000-ér a tied a postát én állom
Ismét egy kérdéssel fordulnék hozzátok :)
A kuplung karnál van egy menetes állító ahova a bovden megy.
Arra lenne szükségem. pegason is ugyanaz , és szerintem még egy pár olasz motoron. Hol lehet ilyet kapni ? Válaszokat előre is köszönöm.
1. Ez RS fórum nem SR de mind1.
85-90 lessz a vége kb, de addig ne szedd ki a folytást ameddig nem lessz meg benne az adott km. Full gázzal soha se használd még könnyen megragadhat. Ha letelt az idő kiveszik a folytást akkor nyugodtan mehetsz vele gyorsabban de addig kíméld. Hát mondjuk 40-el nem szívesen mennék robogóval 500 km-t de te tudod . Elvileg el kell mennie 500km-t is gond nélkűl 1 huzamban, de még bejáratós én nem használnám annyit egybe.
1 hete vettem sr50 street-et újan.
A kérdéseim:
Ha kiveszik belőle a fojtást akkor mennyivel fog jobban menni? (most 50 km/h) Nem lesz-e baja ha huzamosabb ideig megyek vele pl.: 500 km egybe
csak tegnap néztem meg eddig 40-el hajtottam.
Mennyire megbízható motor?