Üdv!
Olyan kérdésem lenne,hogy mitől lehet,hogy ha kicsit húzom az első féket bepuhul és nagy lesz a holtjátéka. légtelenítettem stb. :/:/
De ha erősen behúzom (pumpálom) bekeményedik.
Menetközben ha kicsit kell fékezni elég kellemetlen ha pepuhul és nem húz vissza a fék :S
Most így meg nem mondom neked hogy milyen kapcsolót raktunk bele, de tudom hogy valami egyszerű cuccot, este ha haza értem megmondom mert még ott porosodik a garázsba, mármint ami maradt belőle..
Igen most vettem így, ezért is nem ismerem.
De amúgy hol kellenne lennie a kapcsolónak a fékkarnál? Próbáltam keresgélni, de csak valami brembo mikrokapcsolót találtam neten. Az hova való? Nekem '95 extrema van, és abba kellene.
Oda kell egy kapcsoló az biztos, most vetted?
Nekem is tavaly volt rs em, és én is úgy vettem, állítólag a gyári kapcsoló gyorsan megadja magát, lehet hogy le is szedték róla..
Sajnos képem nincs.
Szaisztok!
Szétszedtem ma a jobboldali blokkom,mert csúszott a kuplung, és kérdés,hogy jól volt-e összetéve a lamella, mert a blokk felőli részen 2lamella volt egymás mellett aztán fém és lamella egymás mellett,és és a végén fém. 4lamella,3fém. Nem lamellával kéne kezdődnie és végződnie?köszi
Első féknél nincs féklámpa világításom, gondolom gyárilag arra is kéne világítania.De mégcsak kapcsoló sincs ott, a fékkar körül, így nem is tudom, hogyan lehetett megoldva. Nem tudna valaki egy képet küldeni, ha van kapcsoló, az hol helyezkedik el?
Hello,sziasztok. Lenne pár eladó cuccom:komplett műszerfal,első felni,első féktárcsa,első féknyereg munkahengerrel fékkarral és fékcsővel,tanksapka kulcs nélkül,hátsó fékcső,fejidom(karcos).Nagyjából ennyi jut eszembe.Ha valakit valami esetleg érdekel dobjon egy mail-t.AM5,98elötti gépen voltak.üdv.
Olyan kérdésem lenne,hogy mitől lehet,hogy ha kicsit húzom az első féket bepuhul és nagy lesz a holtjátéka. légtelenítettem stb. :/:/
De ha erősen behúzom (pumpálom) bekeményedik.
Menetközben ha kicsit kell fékezni elég kellemetlen ha pepuhul és nem húz vissza a fék :S
De amúgy hol kellenne lennie a kapcsolónak a fékkarnál? Próbáltam keresgélni, de csak valami brembo mikrokapcsolót találtam neten. Az hova való? Nekem '95 extrema van, és abba kellene.
Nekem is tavaly volt rs em, és én is úgy vettem, állítólag a gyári kapcsoló gyorsan megadja magát, lehet hogy le is szedték róla..
Sajnos képem nincs.
Szétszedtem ma a jobboldali blokkom,mert csúszott a kuplung, és kérdés,hogy jól volt-e összetéve a lamella, mert a blokk felőli részen 2lamella volt egymás mellett aztán fém és lamella egymás mellett,és és a végén fém. 4lamella,3fém. Nem lamellával kéne kezdődnie és végződnie?köszi
Ha betárazol pár flakonnal kihúzod a szezont úgy, hogy mindíg van olajad, ami olcsó volt, és jó is.
lehet venni nagykerből olajat.
Azrért lehet olcsóbban adni, mert csak sokat adnak egyszerre.
A repsol magyarország, és a formula 3000 is kb 2/3-fél áron adja, mint ha motorosbotban vennéd.
Nyilván a többi is.
a Castrol milyen árba van? hol lehet olcsón hozzájutni?
Érdeklődjetek bátran! Ajánlatért keressetek!