Megnéztem a videót amit felraktál. És valamin nagyon megakadt a szemem:D Nekem 2 ülésvanrajta nekedmeg ilyen üléspúp szerűség nekemis azkellene a hátsó üléshejett:D Csak nemtom hollehetne ilyet szerezni.
Mivel most nincs szezon ezért ólcsóbbak valamivel a mocik. Attól függ mennyitvagy hajlandó menniérte én annó kb 15 hírdetést hívtam fel. CSak sajnos mindegyik Békésmegye meg hasonló helyeken vóltak, énmeg Győr kőrnyéki vagyok ittmeg nincsenek eladó rs ek:( Az enyémreis csak véletlen akadtam rá. Bár ez nemcsak az rs re igaz előtte sr t akartam venni és azsincs erre. De végülis találtam egy szép ditech ket és megvettem 195000ft ért 2 hónapig használtam és elcseréltem az rs emre:) A kinézetmeg olyan 94 évjárat körüli motrot nemtalálsz amit nekéne festetni. De azmeg egy 20 asból megvan és akkor olyan ami neked bejön.:D
Pl mennyit megy végre? Nekem az am5 85-90km/h tudott alattam(93kg vagyojk) Persze ez nem aztjelenti hogy annyira számítana hogy mennyi a vége az am6 nak csak kíváncsiságból kérdezem.Én nemszoktam nagyon kergetni a gépet 70km/h val közlekedek vele. Fogyasztása, a gyújtással nemkellett variálnod? Úgyértem hogy nekem az extremamon ami van gyújtáscuccok(a vázon) az kompatibilis az am6 al?
ha van lehetőséged akkor próbálld ki egy másik akksival nem muszály pont ugyan ilyennek lennie, pl egy autó akksival is kipróbálhatod hogy indul a moci. és már meg is tudod hogy gyenge-e az akksid vagy nem.
Heló. Nekem egy 94-95 ös extremámvan am5. Ha jól összevan rakva akkor megbízhatók. alkatrészt lehet hozzá kapni, töménytelen mennyiségbe:D Minden csak pénzkérdése. A dugócsere attól függ az előző gazdi hogyan használta. üdv
Szia! igen komplett AM6, jobb oldali tartók le, 2,5 cm-rel jobbra visszarakva, hosszabb csavar és a maradék hely (baloldalt) kilett hézagolva, mert ugye a bal tartók maradtak a helyén :) Üdv.
Heló akkor te vagy az én emberem:D ÉS te is az am 5 ből raktad átt
a cuccokat vagy vettél egy komplett am6 os blokkot? És hogy oldottad meg azt a 2,5 cm et? Levágtad a jobb oldali tartókat odébb raktad 2,5 cm et felhegeszt hosszabb csavarbele és kész? üdv
Sziasztok. Mostanában akarok venni, egy rs 50est, a 93 környékit, a "kocka lámpást" :) Használtan venném, és az lenne a kérdésem, hogy ezek mennyire megbízhatók, valamint mire kell rákérdezni, dúgót hány KM után kell cserélni, mennyire lehet hozzá alkatrészt kapni...
Előre is köszi :)
szóval csak ennyi az egész hogy 2,5 cenya aztán már jó is. Mennyibe adnál egy am6 blokkot főtengely henger stb nélkül. csak a váltórésszel amit az előbb felsoroltál.
6os váltó 8ezer ft
váltókartengely 2ezerf ft
összesen 14ezer ft