Hello nekem is simóm volt az RS előtt és 1hét alatt meglehet szokni, mondjuk az hosszabb idő mire megszokja a csuklód mert eleinte fájni fog hosszabb motorozásoknál(nekem legalábbis ez volt)
helló nekem van egy de se dugattyú se hengerfej nincsen csak maga a henger nicasilos gilandori visszább pár oldallal töltöttem fel képeket róla.
az ára 3000ft.
Minden esetre egy teljesen más stílust igényel. Fékezve kell kanyarodni, hogy az elején legyen elég terhelés. Ehhez sokkal később kell elkezdeni fékezni. Az alapjaidat megszerezted a robogóval, de szokni kell a sportvázat.
Sziasztok! most vettem egy 2002-es Rs 50-t.. és eddig csak full tuningos robogóim voltak, simson stb... :D és lenne 1 nagy kérdésem , hogy sokan mondják nagyot fogok vele bukni mert dönteni kell........ Ez tényleg ennyire kihívó a sportmotorozás,? várom válaszotokat :D elöre is köszi :)
Metrakit Pro Race kipufogórendszer eladó!
Rs50,Yamaha TZR 50,Rieju RS1,Supermotora(am6),
Érezhetően megnő a motorod teljesítménye(50cm3-nél is!), szebb hang, stb.Magyarországon nem is lehet kapni ezt a kipufogórendszert
a szett tartalma: Karbonszálas kipufogódob,rezonátor, cserélhető henger csatlakozás,bilincs,tömités, NEM ÖSSZETÉVESZTENI A Leo Vince,Gianelli és társaival.. :)
info telefonon vagy emailba!
ár 35eFT
csababoy0@t-online.hu
06706574245
Mamár nembírtam tovább, láttam hogy nincsen hó az úton, kicsomagoltam sz RS-t és mentem egy laza kört a faluban
Annyira jólesett! Már több mint 1 hónapja nem motoroztam!
Idén megvolt az utolsó kör, én már nyugodtam megyek át 2011-be.
helló,aprilia af1 50-hez(vagy rs 50hez) nem tud valaki km-óra meghajtót reális áron,alkatrész is jóóó lenne :D
ide irhattok:vincze_dani@mailbox.hu ,köszi
A komolyabb 125 ösöket is megaláztam már minta tied.Pedig azokon 110kg gyerek ült.Amúgy meg húzd meg magad mert javíthatod magad a rom kipufogódat kedden.
az ára 3000ft.
Rs50,Yamaha TZR 50,Rieju RS1,Supermotora(am6),
Érezhetően megnő a motorod teljesítménye(50cm3-nél is!), szebb hang, stb.Magyarországon nem is lehet kapni ezt a kipufogórendszert
a szett tartalma: Karbonszálas kipufogódob,rezonátor, cserélhető henger csatlakozás,bilincs,tömités, NEM ÖSSZETÉVESZTENI A Leo Vince,Gianelli és társaival.. :)
info telefonon vagy emailba!
ár 35eFT
csababoy0@t-online.hu
06706574245
Annyira jólesett! Már több mint 1 hónapja nem motoroztam!
Idén megvolt az utolsó kör, én már nyugodtam megyek át 2011-be.
majd nyáron!
ide irhattok:vincze_dani@mailbox.hu ,köszi
olyn 105-110
és holnap ferl is teszem
csak elado a indesz gyere fel msn-re és irj rám!