az még a rébi blok volt szabika! de akor is csak a töltés szarozott meg akor még rosz karbi volt rajta
már régeben is montam még iskolába hogy már régota másik blok van bene rendbeszetem a töltést meg mindent
csak nem tudod elfogadni hogy nekem van 1 jo ki gyors gépem és a tiedhez képest képest olcson!
és mégis keresztbemegeszi a tiedet!
és enyi nem kel más gépét fikázni!
főleg a fesellegesen ok nélkül
Az olvasók kedvéért elmondom hogy amikor én láttam kb 300m ert kellett tolni hogy beinduljon. Egy baja van annak a szegény motornak.Az hogy hülye a gazdája!
valaki megtudná nekem mondani hogy a 98 as rs 50-en a benzincsapnak hol van az on off ill res állása? haverom most vett egy ilyen gépet és nincs felmatricázva
Egyáltalán nem titok, http://www.r17.hu/index.php?pa... nem egy extra cucc,de előre szerintem megteszi, meg annyira rosszakat sem mondanak róla! de kicsit nagyobb felület,talán jobb tapadás! Üdv
nekem elöl 100/80as gumma van annyit kellet alakitani a gépen a sárvédőt 3mmel meg kelet emelni mert az új gumma éppen hozzáért a sárvédőhöz legelöl.
ha nem titok elárulnád hol találtál iylen gumit mert kéne nekemis egy.
szia
ird már le légyszives mit adsz a blokkhoz mert igy ahogy aképen van rajta pár finom cucc:D
ha igy adod ahogy van azonnali vevőd lennék rá persze ha nincs komoly baja a bloknak.
pár szót röviden irhatnál róla.
Köszönöm a választ!akkor még meggondolom,csak találtam akcióban jó áron 100-ast,de akkor lehet inkább maradok a 90-esnél, bár annyira nem szándékozom borítani,miután tegnap vízszintesbe kerültem a jégen
Helló!
Eladó egy Minarelli am6 d.s.r. motorblokk kompletten.Kb.21-22 le!
Érdeklődni inkább telefonon mert hosszú lenne mindent leírni.
06306934140
Kérlek ne rejtsd el a számod mert olyannal nem foglalkozok!
Ár.:27000ft
Heló!Nekem is sárga szé állaotu indexem rs50-en volt gyári!Ha érdekel Dafi-95@hotmail.com---msn vagy bytbyke@freemail.hu--email..Váltókart keresek 2001-es rs50-re.
de tök egyszerű huzza le benzincsövet és néze meg :D
már régeben is montam még iskolába hogy már régota másik blok van bene rendbeszetem a töltést meg mindent
csak nem tudod elfogadni hogy nekem van 1 jo ki gyors gépem és a tiedhez képest képest olcson!
és mégis keresztbemegeszi a tiedet!
és enyi nem kel más gépét fikázni!
főleg a fesellegesen ok nélkül
micsoda az a 50-es blok anyiba kerül?
anyibol más sportgépet lehet veni
tudok 1 jot 300 ezerért
tükéletes!
ha nem titok elárulnád hol találtál iylen gumit mert kéne nekemis egy.
ird már le légyszives mit adsz a blokkhoz mert igy ahogy aképen van rajta pár finom cucc:D
ha igy adod ahogy van azonnali vevőd lennék rá persze ha nincs komoly baja a bloknak.
pár szót röviden irhatnál róla.
vele nekem nem jött be....de te tudod! 90/80-annal 2x akkorát borítok
Esetleg tud valaki abban segíteni,hogy előre a 90/80-as guma helyére fel lehet rakni 100/80-ast átalakítások nélkül?köszi!üdv
Eladó egy Minarelli am6 d.s.r. motorblokk kompletten.Kb.21-22 le!
Érdeklődni inkább telefonon mert hosszú lenne mindent leírni.
06306934140
Kérlek ne rejtsd el a számod mert olyannal nem foglalkozok!
Ár.:27000ft
videó:
Videó Aprilia Rs 50 GP1
06706574245
MSN & EMAIL: csababoy0@t-online.hu
tel:06307316232
man:czegledi_zsolt@freemail.hu
Keresnék narancssárga első indexet gömbi rs-re,valamint ha esetleg van akkor váltókart!Köszi!
Üdv,
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232