köszi szépen nekem ma 8:30kor jött meg a henger:D így ránézésre szerintem jó mert ugyanaz mint a régi:D délután rakjuk fel:D kösziszépen midnent:D és boldog újévet!D
Teljesen sima felületű "versenygumi",ha jól tudom utcán nem is szabad használni,mivel normál használat mellett nem biztosít elég tapadás,nincs vízkiszorítása,stb. meg lehet vágatni/vágni,tehát "mintássá" tenni. a tévedés jogát fenntartom! :) üdv
Gondolom nem utcán használnád... Szerintem pályán pár 100 km. Bár ez függ vezetési stílustól. Slick gumit azért nem érdemes utcán használni mert elég nehéz üzemi hőfokra melegíteni és ott tartani. Ha pedig nincs meg az a hőfok amit szeret akkor biza elég gyenge a tapadása.
Cheers
Engem lehet hogy érdekelne, mert összevan "szakadva" az első villám, és nemtudom hogy mennyiért csinálnák meg :S
A hézag az egészben hogy lóvé megcsak a szeron elejénlenne rá :S
valami leírhatná hogy mennyiért csinálnák meg úgy kb.-ra
HEllo sziasztok!
Eladó egy 98-as Trapézlámpás (am5)-ös Rs50-re való első teló,kormány kifli,kormány.Ára:10 pénz.Van hozzá való komplett első fékrendszer is ha valakit érdekel,üdv.
Üdv!
30e+posta
csababoy0@t-online.hu
Cheers
A hézag az egészben hogy lóvé megcsak a szeron elejénlenne rá :S
valami leírhatná hogy mennyiért csinálnák meg úgy kb.-ra
Eladó egy 98-as Trapézlámpás (am5)-ös Rs50-re való első teló,kormány kifli,kormány.Ára:10 pénz.Van hozzá való komplett első fékrendszer is ha valakit érdekel,üdv.
Km re gondolok, mondjuk ha nincsen túlhajtva.
kinek van hasonló évjáratú? :D