sziasztok! 70-80-as hegnert keresek AM6-os blokkra kompletten!
minden megoldás érdekel.. vannak csere cuccaim..
Airsal 50-es henger KMPL. af1 elsőlámpa,40.00 dugattyú(új)
és persze pótolok is rá.. vagy megveszem!
Hasonló cipőben járok mint bumenn kolléga ,szórja az olajat a hátsótelóm, még a féllengőkaros, nem tud valaki jót? , két bontottat is próbáltam minkettő szar volt, az újra meg 80 000-et mondanak ! felújítókról valaki ?
Ha felemeled a hátulját akkor megváltozik a villaszög. Amitől jobban fog kanyarodni de romlik az egyenes futása. Szerintem ne feszegesd a témát. Gyári teló, vagy annál jobbat de belevalót rakni bele.
most röhögni fogtok de volt hogy nekem csak hátrafele ment a motor. a gyújtásnál azt a kibaszott éket folyton bedarálta valami, ezért folyton elmászott a gyújtásom. volt hogy mentem a motorral x sebességgel egyszercsak durrrrr. kuplung gyorsan behúz mielött még szétküldenék benne mégjobban valamit. megálltam önindító és azt láttam hogy a fordulatszámmérő nem mér, és ha betettem sebességbe tolatott a motor gyújtás nélkül megtoltam előre, utánna önindítózás és láss csodát most jó irányba ment xD
meg van még egy kérdésem! na most nekem el durant a hátsó tellom! és igazából kéne bele valami másik, meg az hogy magasabb legyen a hátuja! de sajnos az a háromszág alaku fém, meg a csont nem enged nagyobb telot, tud valaki valami jó kis megoldást? vagy egy fasza teleszkópot?
Utánanézek...
minden megoldás érdekel.. vannak csere cuccaim..
Airsal 50-es henger KMPL. af1 elsőlámpa,40.00 dugattyú(új)
és persze pótolok is rá.. vagy megveszem!
jelenleg nincsen
2004es évjáratú rs-hez van hátsó felnid?
2009es évjáratú blokkom van most 50k.