Sziasztok.Aprilia pegaso 50-nes motorom van csak az a bajom hogy egy minerali motor van benne ami három fokozatos és bővíteni sem lehet a blokkban nincs hely aszt mondták.de bele lehet rakni az RX -nek a blokkját amin van több fokozat.ha valaki tud segíteni benne.előre is KÖSZÖNÖM.
Sziasztok! Túl vagyok a fékjavításon. Szétszedtem az egészet, és kitakarítottam. És lám... nem szorul a fékdugattyú. 1 délután alatt kész is lettem vele.
Üdv: DonPedro
Mindenkinek köszönöm a segítséget és egyben elnézést is kérek,ugyanis kiderült,hogy a probléma megoldása az lett,hogy elcsúszott a kábel az önindítóról :D
Nekem akkor kattogott a kis fekete doboz ( relé ) amikor az önindítómban az egyik szénkefe leszakadt a vezetékről!
Ha ez a baja akkor a a kefe nem szén hanem bronz!
1000 Ft-os tétel volt ...
Az amit a tank alól hallasz kattanni, az az indítómotort kapcsoló relé, a két vastag vezeték közül az egyik állandó pozitív bemenet,a másik a kimenet, ami működteti az ind.motort.Ha itt min. 12v mérhető indítózás alatt,és mégsem teker, akkor v.sz az indítómotor körül lesz a baj,kefekopás pl.
Helló!
Új vagyok az oldalon, és egyből a segítségeteket szeretném kérni! :) Az lenne a problémám,hogy reggel még szépen indult a motor önindítóval, viszont délután már nem akarta indítani,csak halkan kattog a tank alatti kis fekete doboz (bocsánat nem tudom mi az, 4kábel megy bele,2 vastag,2vékonyabb). MI lehet a probléma?megoldanám itthon,ha nem túl nagy a gond! válaszotokat előre is köszönöm!
U.I.:keresek kipufogót 2000-es rs50-re!
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy fékezés után az első fékmunkahenger nem akar visszanyomódni, csak nagyon lassan, kb. 10-15 másodperc után?
Ezek szerint segített a leírás.
Ha ez a baja akkor a a kefe nem szén hanem bronz!
1000 Ft-os tétel volt ...
Új vagyok az oldalon, és egyből a segítségeteket szeretném kérni! :) Az lenne a problémám,hogy reggel még szépen indult a motor önindítóval, viszont délután már nem akarta indítani,csak halkan kattog a tank alatti kis fekete doboz (bocsánat nem tudom mi az, 4kábel megy bele,2 vastag,2vékonyabb). MI lehet a probléma?megoldanám itthon,ha nem túl nagy a gond! válaszotokat előre is köszönöm!
U.I.:keresek kipufogót 2000-es rs50-re!
Dávid
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/2010/03/01/szo
rul_az_elso_fek/
Max 3 hét és kész a jogsi..:D
Ma voltam 1. vezetni..:D
Valaki le tudná nekem írni a rugós tag pontos paramétereit ?
köszönöm