ELADÓ malossi gyujtás 15000-ig tud,ezenkívül lehet rajta egy potméterrel állítani az előgyujtást plussz még van rajta egy (butító )gomb,ha hüjegyerek ülne rá,vagy bemérnék padon egy az egy be paszól a motorhoz 12000 Ft újonnan 30000FT
rendben sztem az lessz remélem utánna mindne oké leszs vele most lett a karbm is kitakarítva azzal sincs gond minden más oké am nállatok is van olyan hogy 1-be kicsit lomha csak 6.000 nél kezd felébredni?volt egy honda ns50-f em az mint mint a golyó 110-et lazán vitte ezzel alig birom elérni a 100-at
kompreszió van benzin van :D levegő van sztem a karbimon nem találtam am levegő állítót elég béna karbim 14-es delorto am a hidegindítóval sem indul most veszek bele egy nkg 10-es gyertyát vagy 14-est fogok még nem tudom
Hy nekem is rs 50-em van 2002 -es nekem valamiért nem akarja beindítani önindítóval pedig már új membrán van benne TOP a gyertyám ngk 8-as de csak forgatja és semmi hidegen néha önindítóval beindul tolásra meg pöcre beindul mi lehet a gondja ?:(
Én anno fater bakancsába vizsgáztam! Az is jó
Kérjél valami nagymotorostól akit ismersz kölcsön egy csizmát!
Egyébként ha nincs meg mondjad a vizsgabiztosnak h haggyon békén! Nem ezen fog múlni a vizsgád! Am is 10 perc az egész
Szevasztok.Srácok légyszi segítsetek!Hol lehet ienkor nyáron venni hosszúszárú cipőt(csizmát) amibe lehet motorozni 5-6ezer körüli árban?Mert kell a vizsgámra.Különben nem engednek.
Ez hülyeség, hogy köröznek, csak szopatnak!
Pl Babettán féklámpa sincs....!
Először ellenőrizd a vezetékeket stb, izzót!
Sztem csak valami piti baja lehe!
200 a kikiáltás, Kecskemét mellett.
üdv:Zoli
Engem érdekelne a motor. Mennyiért adod és hol lenne helyileg?
Előre is köszi!
olyan kérdésem lenne hogy egy 2000-es rs-nek a benzincsap állásait megtudná valaki mondani ? merre van nyítva ,zárvam,tartalékon,
Kérjél valami nagymotorostól akit ismersz kölcsön egy csizmát!
Egyébként ha nincs meg mondjad a vizsgabiztosnak h haggyon békén! Nem ezen fog múlni a vizsgád! Am is 10 perc az egész
Pl Babettán féklámpa sincs....!
Először ellenőrizd a vezetékeket stb, izzót!
Sztem csak valami piti baja lehe!
Honann tudnék sűrgősen féklámpa kapcsolót venni az RS-em hez ?
Nagyon sűrgősen mert a rendőrök köröznek addig amég nincs kész...