ragadjon a bélyeg? am már felnéztem tetszik az oldal én kifejezetten örülök hogy az rs-ről olvashatok imádom ezt a motort meg én szeretek tájékozódni minél többet tud az ember annál jobb grat az oldalhoz remélem még bővül me má sztem minden elolvastam
üdv mindenkinek! segítségre lenne szükségem. Az rs-em elég furán viselkedett. Először 4000-es alapjáratom volt .. nem reagált jól a gázadásokra.. néha késett. Aztán 6000-lett.. üresbe magas fordulaton meg sokat durrogva esik vissza a fordulat... szétszedtem sehol nem szív + levegőt.. a karburátort nem állítottam. Ma kiszedtem a membránt és ez a látvány fogadott.. ez lehet a hiba oka? vagy teljesen más előre is köszi
RS 50-hez kellene bal oldali idom, lehetőleg karcmentes.Lorenzo replika.Ha esetleg valaki tud segíteni irjon mailt a következő címre:vinko3@freemail.hu, vagy hívjon 20/596-8172
Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma megnyitotta kapuit az I.F.S. azzal a céllal, hogy bemutassa az aprilia, valamint a Cagiva motorgyárak gyorsasági kismotorjait, név szerint az aprilia RS 50-et, valamint a Cagiva Prima 50, 75 és Mito 50-et. Ezenkívül lehetőséget biztosít a szervizeléssel kapcsolatos kérdéseink megoldására, továbbá szabad eszmecsere folytatására is.
Ne felejtsetek el beregisztrálni a fórumba és aki az első hét alkalmával a legtöbb hozzászólást írja, ha kívánja, megkapja a fórum moderátori címét! Ez fórumonként 1-1 főt jelent (aprilia topic és cagiva topic).
Extrema-ra van plexid?