Nem tudom hol hallottad ezt a hülyeséget. A balance tengely a blokk rezonanciáját hivatott csökkenteni. A dugattyúval ellenütemben dolgozik így kioltja a dugattyú által keltett rezgéseket. Ha kiveszed remegni kezd az egész motor, ami elég pocsék érzés. Azt nem folytásnak rakták a blokkba!
Helló mindenkinek!
2007-es Aprilia Rs 50-hez kellene sürgősen egy benzincsap!Ezen a csapon van rajta a szintmérő is!Ha valaki tud ilyet légyszi szóljon!Köszi!
az országon belüli posta egységáras.
a fizetés utalásos úton kellene intézni, így a posta 1000ft
adatlapomon megtalálod e-mail címem ott kellene folytatni.
aprilia Rs 50-hez "2001-"2006 főváz kellene!
ilyen mint ami a képen van! a 2 főváz rész kellene ami kettészedhető koremány lengőkar ilyesmi nem kell!
ha valakit tud ilyet az írjon mindenkép!
köszönöm
Csady
Én a következők szerint csináltam, de nem változott semmi.
Két imbusz fellazítva, nem a lengőkaros oldalon a felfogató csavarok melletti kis lyukon átdugtam egy vas rudat amit a lánckeréken átdugtam.
Sajnos ne sikerült ! Csak a gömbvas hajlott el alig tudtam vissza kiszenvedni.
Nem tudnál egy képet, vagy rajzot mellékelni.
Köszönöm!
keresek egy erősitett főtengelyt am6 blokkba a gyárinál szélesebb sonkákkal ellátott főtengelyek érdekelnek és ne legyen hosszú löketű.
pl egy ilyen malossi már pont megfelelne.
Ma meg is kaptam a telót,köszi !
Itt az msn-en címem kovacs001@freemail.hu vegyél fel és megbeszéljük
2007-es Aprilia Rs 50-hez kellene sürgősen egy benzincsap!Ezen a csapon van rajta a szintmérő is!Ha valaki tud ilyet légyszi szóljon!Köszi!
a fizetés utalásos úton kellene intézni, így a posta 1000ft
adatlapomon megtalálod e-mail címem ott kellene folytatni.
ilyen mint ami a képen van! a 2 főváz rész kellene ami kettészedhető koremány lengőkar ilyesmi nem kell!
ha valakit tud ilyet az írjon mindenkép!
köszönöm
Csady
ezak az alkatrészek vannak, meg blokk felek!
Én a következők szerint csináltam, de nem változott semmi.
Két imbusz fellazítva, nem a lengőkaros oldalon a felfogató csavarok melletti kis lyukon átdugtam egy vas rudat amit a lánckeréken átdugtam.
Sajnos ne sikerült ! Csak a gömbvas hajlott el alig tudtam vissza kiszenvedni.
Nem tudnál egy képet, vagy rajzot mellékelni.
Köszönöm!
Nekem van egy ilyen erősített top főtengelyem, csak hajtókar kell bele, mert az kettétört. Ha érdekel 5e az ára.
pl egy ilyen malossi már pont megfelelne.
De ha rosszul tudom akkor javítsatok ki!:)
Ha adsz egy msn-t akkor megbeszéljük:)
Nekem van ilyen fékbetét tartó reteszem....ha gondolod gyere át érte itt lakok Nagyhegysen