Dani, hát nemtudom honnan veszed ezt a 10 fokot de legyen igazad!:P
Én már mennék kézzel lábbal!
Norbi, én a "vastagabb" olajra esküszöm mert volt benne 10w40 repsol, azt kitolta a szuszogón mindig:(
Meg a váltóm is olyan volt mint a beton, volt mikor 5böl váltottam 6ba üresbe váltott.:S
Aztán hogy lecseréltük az olajat, castrol 75w90 azóta ég és föld a motor.
Mellesleg megjegyzem hogy a 10w40es olajat még ette is a moci vagy valahol elszivárgott mert utánna kelett tölteni mindig.
A castrollal másabb lett.
A váltó mint a vaj, oda csusszan ahová kell nagyon szuper lett és azt vettem észre hogy a motor is jobban megy tőle, mikor váltok azonnal harap a gép.Szoval én annyit mondok hogy 75w90.:)
Amúgyis ha joltudom a kézi könyve is ezt írja hozzá.:)
hát nemtom leszarom a meleget. inkább azon imádkozok hogy a szerelő most normálisan rakja össze a blokkom.... mer hétvégén már motoroznék elvileg 10 fokot mondanak nálunk
Vegyél egy neked megfelelő fogszámú és vastagságú teli fogaskereket vedd le a sajátod vidd oda esztergályoshoz és mond meg neki ,hogy csináljon rá neked ilyen körosztású furatokat (a felfogatásra) ha a közepe nem megfelelő(kisebb) azt is tudja alakítani.Egy ügyes esztergályos se perc alatt áttudja neked alakítani a kereket a mintához.
nemtudom szerintem az árakkal ottse meg itthon sincs probléma, hanem inkább azzal hogy ló..szt se tudnak szerezni az rs-ekhez. pl egy hátsó lánckereket akarnék rendeli itthon csak 47fogszámút lehet de enekm pl a 44es lenne jó. ez a baj jah meg 1 kibaszott váltókart+fék kart nem tudtak adni aprilia márkaszervízbe
Helló mindenki!
Találtam egy webshopot Hollandiába, azt írják hogy ami nincs még azt is megtudják szerezni 99%-ban, csak 1 dolog van hogy Magyarországra 17.50€ a szállítási költség, de ha sokan rendelünk cuccokat akkor ez az összeg megoszlik!
LINK http://www.opvoeren.nl/shop/uk...
Imádom 1002ccm 144paci Akropolis dob 180/55 gumi ááá végre megint motoron!Na ezzel nem le szólom a kis RS eket mert őt is szerettem nagyon hálás kis gép volt és a kategóriájában első osztályú!
Szervusztok RS fórum tudom már amúgy is régen írtam ,de most már még ritkábban.Vissza ültem 4 év után végre nagy mocira!Vigyázzatok magatokra és hajrá az RS eknek! Itt az új gépem!
Ha még nem volt éves licenszem akkor is febr. 28 az utolsó határidő?
A másik meg hogy nem tudsz véletlenül egyesületet, ahol filléres vagy ingyenes tagsági díj?
Én már mennék kézzel lábbal!
Norbi, én a "vastagabb" olajra esküszöm mert volt benne 10w40 repsol, azt kitolta a szuszogón mindig:(
Meg a váltóm is olyan volt mint a beton, volt mikor 5böl váltottam 6ba üresbe váltott.:S
Aztán hogy lecseréltük az olajat, castrol 75w90 azóta ég és föld a motor.
Mellesleg megjegyzem hogy a 10w40es olajat még ette is a moci vagy valahol elszivárgott mert utánna kelett tölteni mindig.
A castrollal másabb lett.
A váltó mint a vaj, oda csusszan ahová kell nagyon szuper lett és azt vettem észre hogy a motor is jobban megy tőle, mikor váltok azonnal harap a gép.Szoval én annyit mondok hogy 75w90.:)
Amúgyis ha joltudom a kézi könyve is ezt írja hozzá.:)