Szeva!Még nem törtem el a kezem de elfogom mert úgy orrba verem ezt a kerge dh-t! Ja az RS még megvan úgy látszik nem kell senkinek vagy sokért adom ,dehát ennek nem fogom lejjebb vinni az árát mert megéri a pénzét.A szerelgetés kicsit alszik mert nincs szezon tudod majd mindenki akkor kezd el kapkodni mikor már motorozni szeretne.
törött kézzel picit nehéz a szerelgetés...ráadásul azt se tudom hogy volt már összerakva .majd ha gedeon végre rászánta magát a dologra akkor összerakja nekem ...ugye apu?
Hali Gedeon! Ó, hát tudod most van vizsgaidőszak, szal tanulás van, igaz már "csak" egy vizsgám maradt, remélem sikerülni fog. Aztán a motoromat meghagyom, megcsinálom, kapni fog ezt azt. Ha 2 tanulás közt van egy kis időm itt vagyok a fórumon, már nagyon várom, hogy legyen vége a vizsgának, aztán aktív motoros legyek, na meg edzeni is jó volna már...
Veled mizu kolléga, RS-sel mi a helyzet, meg van még? Szerelgetsz szerelgetsz?
...az egyikbe csak benzin kell ...és megy amíg el nem párolog .a másikat meg rákötöm a 220ra aztán már be is röffent...csak sokra nem megyek vele h a földön elpöfög magába rezó nélkül
"Járkálj dob nélkül, igazi szép hangja lesz Én levettem egyszer majdnem megsüketültem!"
és próbáld ki ugyanezt egy 500as Hondán ...nem csak te fogsz megsüketülni,és a falu végén is hallják h beindítottad
Járkálj dob nélkül, igazi szép hangja lesz Én levettem egyszer majdnem megsüketültem!
Sztem egész rendszerrel szól szépen, de lehet egy dob is segítene valamit!
Srácok ha azt akarom hogy szebb hangja legyen a motoromnak akkor elég csak egy végdobot venni?
pölö egy arrow?
ÉS akkor olyan szép pattogós hangja lesz?
Mert nem nagyon van jelenleg pénzem komplett rendszerre:)
Az enyémet a hengerrel együtt vettem. Meteor dugattyú. Azt nem tudom nállunk ilyet hol lehet beszerezni. De a keresőbe beírva ezt találtam itt van minden mérteben.
Veled mizu kolléga, RS-sel mi a helyzet, meg van még? Szerelgetsz szerelgetsz?
és próbáld ki ugyanezt egy 500as Hondán ...nem csak te fogsz megsüketülni,és a falu végén is hallják h beindítottad
még mindig eladó egy rms vas henger, alapméretű, nagyon jó állapotú, végső ár 8,5 e be vihetitek!(RS,SX/RX)
Sztem egész rendszerrel szól szépen, de lehet egy dob is segítene valamit!
pölö egy arrow?
ÉS akkor olyan szép pattogós hangja lesz?
Mert nem nagyon van jelenleg pénzem komplett rendszerre:)
40,0 vagy 40,3 ? Vagy mennyi? Csak azért mert én 40,3 at tudtam erre van 40 es dugattyú is! Felkötöm magam
dugattyúk